Gabor otputovao u Abu Dabi

Motociklista iz Subotice Gabor Sagmajster otputovao je u Abu Dabi gde će od 27. marta učestvovati na maratonskom reliju koji se boduje za Svetski kup. Sagmajster je ka Ujedinjenim Arapskim Emiratima otputovao avinom preko Frankfurta.

Slika

Sagmajster na aerodromu Nikola Tesla

 

– Ovaj reli mi služi kao priprema za Dakar reli. Vožnja po pustinji mi je u prethodne dve godine na Dakaru predstavljala najveći problem i sada idem da treniram. Ako negde ima dina i peska, onda je to Abu Dabi. Za pustinju je potrebno iskustvo i verujem da će mi se ovaj put višestruko isplatiti. U Frankfurtu ćemo se naći sa mojim klupskim kolegom Miranom Stanovnikom, slovenačkim motociklistom, koji već godinama vozi u svetskom vrhu – istakao je Gabor Sagmajster.

 

Sa našim asom u Abu Dabi otputovao je mehaničar Marko Kopunović.

 

– Sledeći Dakar reli 2011. voziće se u Južnoj Americi. To je juče potvrđeno i već sada počinju pripreme za najteže takmičenje u ovom sportu. Potrebno je obezbediti finansijska sredstva, koja nisu mala. Verujem da će se sve završiti kako treba uz podršku Ministartsva za sport i omladinu i mojih sponzora. Srpska zastava će biti na Dakar reliju i naredne godine – dodao je Sagmajster.

 

Izvor: RTSKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

82 + = 83

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: