Izgradnja Aqua parka i Avantura parka na Paliću

Na Paliću je u toku realizacija dva projekta koji će povećati turistički sadržaj pored jezera.

KOMENTARI

 1. Foxika kaže:

  Osim što stoje stubovi za ukras već više od tri nedelje, služiće još nečemu?

 2. Pravda za Paprika čardu i pogled na jezero kaže:

  Molim redakciju portala Grad Subotica da umesto da promoviše potpuni promašaj lokacije za avantura park, prvo jednostavnim klikom na “images” provere gde se u drugim gradovima nalaze slični tereni za zabavu. Većina je u šumi ili u parku okružena zelenilom. Samo su na Paliću našli da ga nasade ispred terase Paprika čarde i time mnogim Subotičanima i gostima ovog grada upropaste najlepši zalazak sunca i pogled na jezero.

 3. omladinac kaže:

  Jedva cekamo da se odrzi omladinski festival summer3p u novom Aqua parku-naravno da nece biti zabrane odrzavanja-suboticka omladina ce se masovno pojaviti u redovima na otvaranju kao i prethodnih svih godina na festivalu nenasilja u subotici. malo pozurite sa radovima dva leta su prosla a trece dolazi PAPRIKESH ZA SVE SUBOTICANE KOJI SU ZA AQUA NENASILJE .oko stubova moze trench town ponovo koji nece biti zabranjen da se odrzi a suboticka omladina ce se okupiti u redovima kao i prethodnih godina.( ovo su mteoroloske prognoze za sva cetiri godisnja doba)

 4. Novi Talas kaže:

  Paprika Čarda… Gde je to? U Diznilendu

 5. Pera ždera kaže:

  I vreme je bilo odavno za proboj novih atraktivnih i savremenih sadržaja i vrednosti…a ovi što drnjoču zbog nekakvih “paprika čardi” i sličnih prevaziđenosti neka idu u muzej! Pa neka “uživaju” u statičnom, mirbidnom i depresivnom ambijentu! Samo neka pripaze da se posle toga ne obese međ šunke…kad dođu kući.

 6. Pera ždera kaže:

  I vreme je bilo odavno za proboj novih atraktivnih i savremenih sadržaja i vrednosti…a ovi što drnjoču zbog nekakvih “paprika čardi” i sličnih prevaziđenosti neka idu u muzej! Pa neka “uživaju” u statičnom, morbidnom i depresivnom ambijentu! Samo neka pripaze da se posle toga ne obese međ šunke…kad dođu kući.

 7. MAHISAH kaže:

  Batice, ako si obecao Aqua, ispostuj. Bolje za tebe. Postovanje za sve. P.s. mrzim, ali n znam koga da mrzim. Milosevicva, uzeo mi detinjstvo, 5. oktobar, koliko bese dvadeset i nesto stranaka, DS?SNSi sadasnju skupstinu, gde deca ne znaju o cemu pricaju? Labana koji preti i izvuce se…Subotica Laban kada je online pretio… Govno do govneta.Ima izuzetaka.Kradi gradjane Pastor, gradonacelnik korona pozitivan, razni inspektori, tuzilastvo, policija… Radite lose,, poseticemo VAS.Postovanje za sve

 8. Anonimni kaže:

  Nešto su ućutali sa financijskom inspekcijom, što se tiče AQVA centra .A obećao je finansijski istragu gosp Pastor !!????

OSTAVITE KOMENTAR

+ 74 = 83