Revija frizura mališana od 2 do 6 godina

Fotograf: Strahinja Babović

KOMENTARI

 1. gfk kaže:

  Ovi roditelji definitivno nisu normalni kad dozvoljavaju ovako nesto da im se radi sa decom.

 2. stormwatch kaže:

  Posle, kada ta deca krenu stranputicom (a krenuce vecina) bice krivi masoni, vatikan, haarp, mrznja zapada, podlost islama….samo niko ne gleda u nevaspitane, neodgovorne i bahate roditelje.

 3. Anonimni kaže:

  Ako je to toliko lose i izopaceno zasto uopste gledate fotografije ?

 4. Anonimni kaže:

  Kojom stranputicom? O čemu vi pričate??? Deca će krenuti stranputicom zato što ih vaspitači podučavaju da je drugarstvo najbitnije, da ih uče pesmama, igrama, da prevaziđu strah od nepoznatog!!! Vi, ili niste roditelj, ili ste konkurencija pa pljujete po drugima. Da ste bili tamo i videli izraze lica na toj deci znali bi o čemu pričam. Njihova sreća, radost i ponos su neprocenjivi. Ova deca i vaspitači pokazuju na čemu treba raditi i šta bi trebalo da je najvažnije u životu. A da su roditelji nevaspitani, neodgovorni i bahati, kako vi kažete, verovatno bi te iste roditelje bilo briga za tu decu pa bi ih stavljala ispred računara, kao što to većina i radi. Zato molim Vas, ako ne možete da budete ponosni na ovu decu što su ovo izvela sa svojim vaspitačima, okrenite se na drugu stranu i pljujte političare, jer za to verovatno imate više 'materijala'.

   

 5. no kaže:

  Kojom stranputicom? O čemu vi pričate??? Vi ili niste roditelj, ili ste konkurencija pa pljujete po njima. Decu vaspitači uče da je drugarstvo najvažnije na svetu, uče ih da plešu, pevaju, savladaju strah od nepoznatog, zar je to toliko loše? Izgleda da u ovoj državi i za vas jeste. Da ste bili tamo i videli izraze lica na toj deci znali bi o čemu pričam. Njihova nevinost, radost, sreća, uzbuđenje, je za jednog roditelja neprocenjivo. Možda bi za Vas bolje bilo da ta ista deca sede za računarom i tako provode vreme. Možda će ih FB pretvoriti u naučnike ili možda doktore!? Možda su to nevaspitani, bahati i neodgovorni roditelji, kako VI kažete, jer žele najbolje za svoju decu. Jer žele da ih motivišu, a ne zabiju ispred računara i TV-a. Možda ipak VI imate suviše slobodnog vremena, i tada je mnogo bolje da se bavite drugim temama, tipa političari, jer tu imate mnogo više materijala, a nedužnu decu ostavite roditeljima i vaspitačima.

 6. stormwatch kaže:

  Dragi roditelji,

  ja vam sigurno nisam konkurencija jer decu ne ucim da postaju mali manekeni sa 2 do 6 godina posto jako dobro znam a i svaki dan se vidi po gradovima, klubovima, nocnim izlascima…kakve posledice ima takav oblik eksponiranja po deciji mozak. Jedno je drugarstvo a drugo je blicovanje i koketiranje sa vatrom u tim godinama.

 7. no kaže:

  Od jednog programa, u kome su deca između ostalog i prošetala, pevala, igrala i zabavljala se, da deca krenu stranputicom!!! Na žalost to ide drugim putem, a nema veze sa predstavom. Da li je i Klincijada igranje sa vatrom? Izgleda da su svi ti roditelji neozbiljni i bahati. No comment…

OSTAVITE KOMENTAR