„Galleria“ – Po preporuci lista „New York Times“

U gradu koji je prepoznat kao značajna kongresna destinacija – Subotici, smestio se hotel „Galleria“ kao jedini kongresni hotel u tom regionu. Osim što se nalazi u atraktivnom gradu sa dobrim geografskim položajem, u blizni jezera Palić, hotel raspolaže bogatim kongresnim i drugim kapacitetima.

gallerija hotel
Branimir Cigale, direktor marketinga u firmi „Phiwa“, u okviru koje posluje hotel „Galleria“, kaže da je poslovnim turistima na raspolaganju 7 konferencijskih sala sa najsavremenijom opremom.
– Sale kapaciteta od 50 do 550 osoba su idealan izbor za održavanje svih poslovnih skupova, od manjih sastanaka, izložbi, do seminara, konferencija i velikih kongresa. Sale su potpuno opremljene najsavremenijom audio i video opremom, tako da možemo da odgovorimo na sve zahteve klijenata. Naša najveća sala „Rim“ raspolaže i opremom za simultano prevođenje, pa se se događaj može organizovati na 5 različitih jezika – kaže Cigale.
Ističe da je prednost i to što su Subotica i Palić povezani autoputem sa Beogradom, pa se od „centra svih dešavanja do njih stiže za manje od dva sata“.
Osim toga, hotel „Galleria“ je dobio i preporuke od američkog lista „New York Times“.
– Na sve ovo bih dodao i preporuku lista „New York Times“, a na osnovu istraživanja koje je uradio „Trivago“, gde smo najbolje ocenjeni hotel od strane gostiju u Srbiji u 2014. godini. Naša prednost u odnosu na konkurenciju je odnos cene i kvaliteta usluga – navodi Cigale.

gallerija hotel 1

Kaže da njihovi gosti naročito preferiraju „Galleria Wellness centar“ i da je to jedan od sadržaja zbog koga ih i ugledni američki list preporučio.
– To je projekat na koji smo posebno ponosni. Površine 1.600 m2, centar oduševljava ljude iz najrazvijenijih delova sveta – kaže naš sagovornik i dodaje da hotel ima čak pet restorana.
Smeštajni kapaciteti više ne zadovoljavaju njihove potrebe, te, kako kaže Cigale, planiraju da ih prošire u skorije vreme. U hotelu „Galleria“ sada ima 90 smeštajnih jedinica.
Gostima nude i prateće sadržaje kao što su poseta gradskih znamenitosti i jezera Palić. Poslednjih godina popularna je poseta vinariji „Zvonko Bogdan“, navodi Cigale.

gallerija hotel 2
– Naši prijatelji iz vinarije su napravili zaista odlične dodatne turističke sadržaje i Subotici i Paliću. Osim toga što prave vrhunska vina, sama poseta i obilazak vinarije su posebno iskustvo.
Zbog svega ovoga, kao i dobre povezanosti grada sa prestonicama regiona, Cigale kaže da su Subotica i hotel „Galleria“ idealan izbor za skupove koji se organizuju van velikih urbanih zona.

 

E kapijaKOMENTARI

  1. roki kaže:

    Hotel je pristojan i dobro radi. Valjda ce malo zivnuti i poslovni prostori u galeriji.

OSTAVITE KOMENTAR

75 + = 77

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: