Gde je skretanje za Suboticu ?

Idete autoputem iz pravca graničnog prelaza Horgoš. Drum ravan kao strela, monoton. Ne smete mislima odlutati i propustiti isključenje za staru dobru Suboticu. Tu su znakovi da vas upozore ali i oni lako promaknu oku onome ko nije koncentrisan.

 

Konačno, tu bi negde trebao da bude znak…

 

 

Naš čitalac je fotografisao to mesto na autobanu znanom kao koridor 10. Kako veli, tu je i Polizei, da upozori.

 KOMENTARI

 1. Zrnce kaže:

  😳

 2. stormwatch kaže:

  Ja u zivotu nisam video veceg grada potpuno neobelezenog sa autoputa, ista je stvar u Beogradu, UVEK se pisu table sa kilometrazom za najsevernije, najjuznije… gradove a od svega toga u Bg ima samo Cacak, Nis, Sid i Novi Sad….nigde Subotice osim na onom jadnom minijaturnom znaku koji su postavili letos dok je u Budimpesti uredno oznacen Segedin sa jedno 20 znakova a Szabadka malo dalje.

 3. ivan kaže:

  Ima li sanse da neko onim mazgama u gradskoj upravi kaze da na raskrsnici Zagrebacke i ulice Maksima Gorkog stave veliki znak koji svi mogu videti u kojem pravcu je granicni prelaz Kelebije!?

 4. Anonimni kaže:

  tako je u celoj srbiji nema putokaza

 5. Test driver kaže:

  Ne slazem se  stobom da u celoj Srbiji nema putokaza! Kao vozac proputovao sam celu Srbiju i mogu ti reci da je na primer od najvecih gradova kao sto su Novi Sad,Kragujevac,Cacak,Nis… relativno dobro obelezeni putokazima. Dok je Bg katastrofa! Ko ne poznaje grad i glavne puteve,nece mu biti dobro! A ova nasa Subotica na zalost… 🙁
   

 6. Dejan kaže:

  Mislim da bi problem bio rešen kada bi sve table na autoputu (u oba pravca) poskidali, stavili nove na boljim lokacijama kao i stavili one znakove koji idu preko sve 3 trake i iznad imaš sve lepo napisano.

 7. mile kaže:

  ko nije koncentrisan netreba da je u saobrcaju.bar ne kao vozac !

 8. neko kaže:

  da imam malko losiji auto, otkinuo bi im ona otvorena vrata KAO slucajno…
  najlepse je kada se isto tako nocu parkiraju. A inace do tamo dodju voznjom u suprotnom smeru, tj iskljucenjem sa auto puta… za njih ne vazi parkiranje na zabranjenim mestima, prelaz preko pune linije, telefoniranje mobilnim u sluzbenom vozilu, prolazak na crveno itd… 

 9. Nesvrstan kaže:

  Podržavam sve to što govorite za putokaze, milion puta sam preko telefona objašnjavao ljudima kad i gde da skrenu da bi stigli u ventar grada…

  Ali moram da primetim još jednu stvar – da li je moguće da toj dvojici idiota! (moram tako da ih nazovem) nije palo na pamet da vrlo lako mogu postati priča za crnu hroniku?!

  Pa zar nije dovoljno policajaca poginulo zato što su stajali na glupim mestima pa su ih udarali kamioni, kombiji, autobusi…?

  Ko je tu lud a ko zbunjen? 

OSTAVITE KOMENTAR