Gde se nalazi Vinarija Zvonko Bogdan?

Jedina vinarija na Paliću, koja je dobila turističku signalizaciju, ne može  se baš pohvaliti time.  Svojim gostima ne bi smeli reći: “Samo pratite braon tablu.”

 

Ukoliko bi posetilac Palića pratio braon tablu, nikako ne bi završio na vinariji jer je tabla na poslednjoj raskrsnici postavljena zbunjujuće.

Ovo i ne bi bilo toliko zbunjujuće da levo ne postoji jedna mala ulica, Barska, pokraj Omadinskog jezera, koja svakako ne vodi na na odredište navedeno na tabli.

 

Greška je nastala pošto je tabla postavljena desetak metara pre raskrsnice u kojoj se Novosadski put (zaobilazni put oko Palića) odvaja od Kanjiškog puta koji ima pravo prvenstva. Da je postavljena deset metara kasnije,  sve bi bilo jasno.



KOMENTARI

 1. A ha kaže:

  A jel Vam se to vlasnik pozalio da tabla nije dobro postavljena? 😳

 2. dieselkeful kaže:

  Samo me jedno pitanje interesuje,takav objekat sto je izgraden “Vinaria Zvonko Bogdan” od koje su te pare?Da nije mozda pranje tudih novaca? 😥

 3. Anonimni kaže:

  @dieselkeful

  Nikada mi nisu bili jasi komnetari poput tvog. Da li je tebi lično neko uzeo novac, da li smatraš da je neko tvoj novac ukrao i obrnuo?

  Jeste da smo mi iskorumpirana zemlja pa ne možemo očekivati da nadležne institucije rešavaju probleme privrednog i svakog drugog kriminala…što je jako žalosno…ali svejedno, neke stvari treba oni da rade, a ne građani…

  Mene lično ovo ne dotiče (kao ni druge, obične građane)… kojim putem je stečen kapital, nije moja stvar, niti ću imati nešto od toga ukoliko se to rasvetli…

  Ali ako isti taj (ne ciljam ovde na vlasnika, pričam uopšteno), uloži taj kapital u ovakvo nešto, mogu imati samo koristi, pošto ću eto imati prilike da odem i probam vrhunsko vino + što ovakve investicije privlače strance, a taj stranac, kad već dođe ovde, pazariće i nešto u gradu pa će i drugi imati koristi od toga…prema tome, što više, to bolje, i da se više popravi imidž pustog i uspavanog Palića i Subotice..

 4. gost kaže:

  neka vlasnik objasni koliko je on ulozio a koliko je dobio kao subvenciju od drzave… mislim da bi se mnogi iznenadili…

 5. nesko kaže:

  ne razumem zasto se prica o vlasniku i nekakvim parama,tema je vrlo jasna!!dakle,…

  znak je dobro postavljen!!!!! Kaze: na raskrsnici dva puta idi onim levo, posle ti se nigde ne kaze da opet skrenes levo, sto ce reci da treba ici samo pravo( do cilja). razmislite jos jednom:)

  p.s. i ja sam tako mislio ali kad sam mucno glavom …hm

 6. Ugljesa kaže:

  @dieselkeful

  neverovatno. Cim je nesto dobro sigurno je pranje tudjih novaca. Daj bre, opustite se malo i pohvalite dobru stvar kad je vidite…a drugo, ovde je rec o tabli.

OSTAVITE KOMENTAR