Glasanje za hrvatski Sabor u Beogradu i Subotici

Državljani Hrvatske s prebivalištem u Srbiji mogu da glasaju na izborima za novi hrvatski Sabor na dva biračka mesta, u Beogradu i Subotici.

Biračka mesta u Konzularnom odeljenju Ambasade Hrvatske u Beogradu (Kneza Miloša 82/I) i u Generalnom konzulatu u Subotici (Maksima Gorkog 6) otvorena su 4. i 5. jula od 7.00 do 19.00.

U Beogradu i Subotici registrovnao je nešto više od 30.000 birača.

 

TanjugKOMENTARI

 1. Djuka kaže:

  Da mi je znati, za koga ce brko glasat?

 2. Bunjevac kaže:

  Brko će ić’ glasat tajno da ga niko ne vidi.

 3. patrijote kaže:

  Sada će velike PATRIJOTE da glasaju jer imaju putovnicu ili se sada možda gade te putovnice jer su velike PATRIJOTE? Kada treba putovnica za odlazak i posao u inostranstvo onda je sve u redu, a kada smo kod kuće onda pljujemo na to jer smo VELIKE PATRIJOTE… Mislite malo i o tome a ne samo o Brki…

 4. chudo kaže:

  imam pravo da glasujem ali me boli patka za to.

 5. Kuzma kaže:

  Slušajući koliku buku Žigmanov stalno diže i kakav cirkus izigrava, dalo bi se pomisliti da u Vojvodini ima 100000 Hrvata. Da su neki bitan ekonomski i politički činilac. A ono, ni 500 pravih Hrvata nema… Broj glasova koji je Žigmanov dobio na srpskim izborima i broj Hrvata koji su izašli na hrvatske izbore ovde, veoma rečito govori o važnosti koju Žigmanovu i njegovoj stranci i njegovim zapaljivim izjavama treba pridavati.

 6. Bunjevac uvik kaže:

  Mi Bunjevci glasamo u svojoj maticnoj drzavi Srbiji! Takode smo sami izasli na izbore,osvojili dva mandata,bili blizu treceg.Nismo se kao kockasti slihtali uz puno stranaka,strancica i prosli kako su prosli Cak i druga hrvatska dtranka bila hrabra i izasla sama.Jadni su Bunjevci koji uzmu hrvatski pasosaž,a takode i Srbi.Nama sa malo postovanja ne treba to smece!

 7. Bunjevac kaže:

  Hrvatski pasoš je “smeće”?!A šta je onda tek srpski po rejtingu koji ima?

 8. Indijanac kaže:

  Kada staviš zaštitnu masku protiv Covid-19, ja mislim da se brkovi ne provide.

 9. Dulić kaže:

  @”bunjevac”. I kus i repat, ko god je hteo, dobio je i uzeo je hrvatski pasoš. Da bi lakše putovao, trgovao, švercovao, zaposlio se preko. Ali jaaaako malo tih se zaista oseća Hrvatima. Kako su i pokazali izbori, i srbijanski i hrvatski. Jedva da ima neki pravi Hrvat ovde.

OSTAVITE KOMENTAR