Globalna nedelja preduzetništva

Povodom Globalne nedelje preduzetništva, koju JCI organizuje po četvrti put, i ove godine dodeljuje  nagrade subotičkim kompanijama za projekte društvene odgovornosti.  Cilj je predstavljanje svim građanima šta znači društveno odgovorno poslovanje i koliko to znači zajednici i zaposlenima.

 

Najbolji projekti društvene odgovornosti biće proglašeni na završnoj konferenciji Globalne nedelje preduzetništva 18.11.2011. u Velikoj većnici, na kojoj će učestvovati i dva predavača. Prvi predavač je Žolt Feher, direktor u Modus Limited, član Borda u Assessment Systems Maarske i senator JCI, koji će od 13 h predstaviti svoje izlaganje na temu „Motivisanje lidera i kako lideri motivišu”.

 

Kao drugi predavač, od 14 h, pojavljuje se Maja Volk, dramaturg, gitarista, scenarista, romanopisac, profesor, filmski kritičar, voditeljka emisije „Žene“. Ona će na sebi svojstven i zanimljiv način pričati o temi „Tehnike kreativnosti: kako doci do dobrih ideja?”


 

Zeleni preduzetnik je tema druga dva dana ove aktivnosti (17.11. i 19.11.) i radi se o ekukovanju i podizanju svesti o obnovljivim izvorima energije, a namenjena je studentima i srednjoškolcima.

 


 

Krug sreće je druga akcija koju JCI ove godine sprovodi i to već  šesti put uspešno. Radi se o humanitarnoj akciji na kojoj deca iz Centra za socijalni rad izrađuju novogodišnje čestitke  koje se kasnije nude privrednicima. Sav prihod od prodaje čestitki ide upravo štićenicima ovog Centra. Cilj projekta je da se direktno stimulišu deca primarnih i hraniteljskih porodica da kroz trud i zalaganje, na kreativan način, putem igre ostvare zajednički cilj, naprave nešto novo i lepo, a samim tim zasluže novogodišnju nagradu.KOMENTARI

  1. Mladost - ludost kaže:

    U globalnoj nedelji preduzetništva očekujem da neko nešto preduzme. Na primer da nam saopši prosečnu starost te grupe građana koja se predstavlja kao „Inicijativa MLADIH“. Koliko ih koji su ispod 40 godina? Toliko za početak.

    Da se preduzme nešto da se pobroje sva društveno odgovorna preduzeća koja NE plaćaju na vreme porez i sve ostalo  što treba i koja drže u ROPSKOM odnosu radnu snagu. Za početak.

    Da ova družina MLADIH saopšti koliko na s košta. Koliko nam oni potroše  za goduinu dana, a mi ćemo njima da kažemo kakva je vajda od njih.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 60 = 70

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: