Godišnjica zajedničkog poslovanja Fidelinke i Agroposlova

Sinoć je u Velikoj većnici Gradske kuće održan koktel povodom obleževanja godišnjice zajedničkog poslovanja kompanija „Fidelinka“ i „Agroposlovi“.

 

 

Uz brojne zvanice skupu su prisustvovali i vaterpolisti VK „Crvena zvezda“ čiji je sponzor kompanija „Аgroposlovi“, kao i mališani iz Osnovne i srednje škole „Žarko Zrenjanjin“ i Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ kojima ova firma takođe pomaže.

 

Koktelu je kao što smo već napomenuli prisustvovalo dosta zvanica, a njihov domaćin su bili, između ostalih, Jelena Jovanović, direktorka kompanije Agroposlovi sa suprugom Čedomirom Jovanovićem, koji je prokomentarisao njegovo prisustvo, ali i ulogu sa kojom su ga povezivali u ovoj kompaniji.

 

Lider LDP je kazao novinarima da nema nikakvu funkciju u kompaniji „Agroposlovi“, koja je pre više od godinu dana zakupila određene segmente mlinske kompanije „Fidelinka“ u stečaju, uz pravo korišćenja brenda, već da je njegova obaveza da „beskrajno podrži svoju suprugu“ Jelenu, koja je direktor kompanije „Agroposlovi“.

 

– Ja večeras podržavam ne samo moju suprugu i njene poslovne napore, već i sve divne ljude koji su ponovo pokrenuli jedan od simbola Subotice i Vojvodine. Način na koji smo mi ušli u „Fidelinku“, pokrenuli je i počeli da radimo na zadovoljstvo i nas i zaposlenih i šire zajednice, nešto je što može da bude svima za primer – rekao je Jovanović.

 

Upitan da prokomentariše navode tablodida da je on vlasnik ‘Fidelinke’, kao i pitanje pojedinih političkih stranaka odakle mu novac za kupovinu ovog preduzeća, on je odgovorio da „Fidelinka“ nije kupljena, već da su njeni pojedini segmenti zakupljeni.

 

Jovanović je precizirao da se rata za zakup „Fidelinke“ plaća od poslovanja, a da je proizvodnja pokrenuta kreditima kod poslovnih banaka pod komercijalnim uslovima.

 

On je naveo da su „Agroposlovi“ društveno odgovorna kompanija koja se uključila u „Bitku za bebe“ kroz pomoć odeljenju neonatologije Opšte bolnice Subotica, da podržava rad Osnovne i srednje škole „Žarko Zrenjanin“ u Subotici, Doma za nezbrinutu decu „Kolevka“ u Subotici i Vaterpolo klub „Crvena Zvezda“, naglasivši da mu je sve to važnije „od gluposti kakvih je prepuna naša politika“.

 

TanjugKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR