Golubice se nadaju finalu

Na međunarodnom turniru „Caput Mundi“, koji se održava u Rimu, fudbalerke subotičkog Spartaka su startovale ubedljivom pobedom.

Spartak je brzo došao do vođstva. Tijana Krstić je pronašla slobodnu Milenu Nikolić koja utrčava u kazneni prostor i kraj nemoćne golmanke loptu šalje u duži ugao. Na drugi gol se čekalo samo 7 minuta, a postigla ga je ponovo Milena Nikolić koja je pobegla svojim čuvarkama. Na početku drugog poluvremena neopreznost odbrane Gintre ponovo je kaznila Milena Nikolić lobujući nemoćnu golmanku.

Boris Arsić, trener Plavih golubica i selektor nacionalnog A tima je izjavio:
„Zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema. Turnir Caput Mundi i veliki broj kvalitetnih utakmica, koje ćemo odigrati na turniru, mnogo će mi pomoći da bolje uklopim svoj tim za nastavak domaćeg prvenstva. To i jeste naš glavni cilj i zadatak na ovom turniru. Dobar plasman je od sekundarnog značaja, ali ćemo se potrudićemo da se što bolje predstavimo na turniru u Italiji i da, po mogućnosti, odbranimo prošlogodišnju titulu pobednika turnira“.

Spartak-Gintra
(Foto: SpartakMedia)

ŽFK Spartak – Gintra Universitetas 3 : 0 (2:0)

Strelac: Milena Nikolić u 11, 18 i 48 minutu
Igračica utakmice: Marija Ilić i Milena Nikolić
Nastupile za Spartak: Kostić (Cetinja), Burkert (Mostarac), Krstić, Vajda, Malešević, Poljak (Frajtović), Filipović, Nikolić (Jakovska), Ilić (C), Marković (Marenić), Pavlović
Danas, drugog takmičarskog dana sastaju se ŽFK Spartak (SRB) – C.R. Lazio (ITA) u 15:00 časova, a očekuje se novi trijumf Plavih golubica.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR