Golubovi aterirali

Crna subota za subotičku košarku.

Ekipa muškog košarkaškog kluba pretrpela je ubedljiv poraz u Nišu od četrnaest razlike. Ekipa Konstantina je nova u nizu ekipa kojoj subotički košarkaši prepuštaju bodove. Rezultat je bio 98:84, po četvrtinama ( 25:22, 23:17, 30:24, 20:21). Utisku ne može da izmakne veliki pad u igri Spartaka u poslednjih nekoliko utakmica, izostanak motivisanosti i elana koji ih je krasio tokom čitave sezone. Verovatno razlog tome jeste i gubitak šanse da se Spartak plasira u Prvu A ligu, pa je realnost i sledeće godine igranje u sadašnjem B rangu, šteta….
Ni narednu utakimicu nećemo moći da pratimo kod kuće jer Spartaku sledi još jedno gostovanje u Nišu sa istoimenom ekipom.

Slika

Rezultatski neuspeh upotpunila je i ženska košarkaška ekipa Spartaka. Bolje od njih bile su gostujuće igračice Voždovca 61:69, po četvrtinama (14:17, 15:21, 13:10, 19:21).
Gostujuća ekipa bila je bolji rival gotovo tokom čitave utakmice, osim prvog dela kada je Spartak imao blago vođstvo. Bolja od ostalih bila je Sanja Orozović ali jedna raspoložena igračica uz plejmejkera Vrančić, nisu bile dovoljne za trijumf nad raspoloženim gošćama.
ŽKK Spartak narednu utakmicu igra kod kuće 9. aprila sa početkom u 20h, a protivnik je ekipa Vojvodine NIS iz Novoga Sada.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

51 + = 58

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: