Gotov je odmor za odbojkašice Spartaka

Posle prošlogodišnjih uspeha, sada dolaze novi izazovi. Novi trener na klupi, brojne nove igračice, odlazak mnogih najbitnijih prošlih sezona, glavne su karakteristike ŽOK Spartaka pred početak priprema. Tatjana Bokan, Dubravka Stojanović, Danijela Nikić, Danica Marković i Tamara Kmezić je spisak igračica koje neće više oblačiti plavo belidres. Umesto njih neka nova imena, ne manje talentovana, samo mlađa, kao što su juniorske reprezentativke Danica Radenković i Aleksandra Cvetičanin iz Kleka, te Ivana Mrdak iz Poštara i Ana Jakovljević iz Valjeva.
Slika
"Pripreme za novu sezonu obavićemo u Subotici. Plan priprema je takav da već krajem avgusta igramo prvu utakmicu, a kako vreme bude prolazilo mečeva će biti sve više. Optimalna cifra je oko dvadesetak prijateljskih mečeva, a najvažnije provere će svakako biti na kraju, kroz tradicionalni turnir Crvene zvezde i Kup Subotice nedelju dana pre početka Super lige koja počinje 8. oktobra. Jedini problem koji ćemo imati u ovim pripremama jeste izostanak naših najboljih juniorki koje su celo leto aktivne u reprezentaciji i kojima u septembru predstoji Prvenstvo Evrope. Imaćemo svega tri nedelje rada u kompletnom sastavu, tako da ćemo pravu formu tražiti i tokom prvenstva. No, bez obzira na to, bićemo od starta spremni da se borimo za bodove" – izjavio je Galešev, prvi trener ŽOK Spartaka.
Devojke na koje se računa od sada:Bojana Faćol, Ivana Gadnjai, Sanja Memišević, Milica Branković, Aleksandra Cvetičanin, Ana Jakovljević, Adela Helić, Ana Bogdanović, Olivera Medić, Danica Radenković, Kristina Češljar, Tatjana Matić, Snežana Jovičić, Jelena Olujić, Ivana Mrdak, Dragana Matić, Sara Klisura i Ines Čović.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 27 = 35

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: