Grad ne odustaje od širenja groblja na AS trade

Direktorica „Pogrebnog“ Vesna Prćić izjavila je za RTV City da je inicijativa za kupovinu sportsko rekreativnog centra „As&Trejd“, odnosno placa površine 11 hektara, kojim bi se proširilo Bajsko groblje, i dalje aktuelna. Prema njenim rečima grad je pokazao interesovanje, međutim, ove godine nije bilo sredstava za ovu namenu, pa se čeka sledeća budžetska godina.

SUBOTICA groblje

„Osnivač našeg preduzeća, dakle Grad Subotica, iskazao je svoju zainteresovanost i mi sada čekamo na realizaciju, ali prosto, nije baš uvek ono što je našem preduzeću interesantno prioritet. Znate da Grad mnogo ulaže ovih dana, pa se čeka pravi momenat i za takvu jednu investiciju“ dodaje Vesna Prćić.

S obzirom na osetljivost pitanja, kao i činjenicu da je sledeća godina izborna, pitanje je da li će i naredne godine proširivanje Bajskog groblja biti realizovano. Podsećamo i da je, kada je prvi put iskazana namera o pretvaranju nekadašnjeg kupališta „As&Trade“ u groblje, ovaj plan Grada i „Pogrebnog“ naišao na veliko protivljenje i otpor građana koji stanuju u ovom delu grada.KOMENTARI

 1. ivan kaže:

  Odlicna ideja, ima dve velike rupe , samo nas satrete do kraja, onako djuture pobacate u njih , buldozerom navucete zemlju i kraj price.

 2. vokille kaže:

  Hvala im puno što su upropastili jedino normalno mesto za kupanje!
  Ako zajebu i Majdan, nek očekuju pobunu!

 3. biznis in serbia kaže:

  Pa lik je dao ne male pare za taj As&Trade,krajnje je vreme da mu se uloženo višestruko vrati.Neka lobira još neko kod gradskih moćnika verovatno će mu se isplatiti.I ovoj gospođi je zinulo dupe baš za ovu lokaciju?!-Pa naravno,čoveku se sad već žuri da povrati „dobro“ uložen novac:“ja tebi dajem milion,a ovi podmitljivi (koji će ko zna dokle biti na funkciji odlučivanja,pa računaju daj da se ovajdim dok mogu),će mi iz gradske kase novcem građana platiti duplo,podplatim na razne strane,na to neka ode 100-200hilj.ako mi plate 2 miliona ja opet dobar 800hilj.“ -Možda priča nije ovakva,ali slična jeste ne sumnjam!!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 65 = 74

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: