Gradi se akumulaciono jezero u Čantaviru

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai obišao je i radove na iskopavanju akumlacionog jezera na rečici Čik, u Čantaviru, koje izvodi preduzeće DTD „Severna Bačka“.

cik

Radovi se izvode u sklopu zajedničkog projekta lokalne samouprave i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu vrednog 60 miliona dinara, a koji se izvodi u više delova grada – Bački Vinogradi, Palić, Žednik, Đurđin, Čantavir i Bajmok.

Na ovoj lokaciji izvode se radovi na retenziji, u vrednosti većoj od 20 miliona dinara, nakon kojih će prilikom velikih padavina ovo naselje biti zaštićeno stvaranjem akumulacionog jezera u dužini od jednog kilometra i širini od 20-30 metara, koje će moći da posluži i za svrhe rekreacije.

Maglai najavljuje da će se ubuduće lokalna samouprava na drugačiji način odnositi prema problemu atmosferskih voda.

 

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. evgenije kaže:

  Ahahahahahaaa,pa zar opet pare od žutih lopova???S kime si ti u koaliciji,Encika moj???Zar je titula gradonačelnika toliko slatka da se nudiš svima sa parama???Kad će ovi tvoji pošteni da nabace koju kintu više?Da nije pokrajine u Subotici bi bio samo disnotor ispred gradske kuće!!!

 2. Anonimni kaže:

  evgenije, ti bi radije da maglai odbije da učestvuje u projektu zato što pare dolaze iz pokrajine tj. od žutih? how bizarre.

 3. evgenije kaže:

  čuo si ti braca za IRONIJU??ja sam ironičan a maglai je magare…..how bizarre i ja tebi….DS preko pokrajine finansira maltene sve što se radi u gradu a vladajuća gradska klika k'o Stanija i Soraja-gola bulja!!!!

   

 4. punisher kaže:

  evgenije

  ne znam zasto ti to smeta, po celoj drzavi svako se qrva sa svakim, DS-SNS, DS-SVM, SNS-SVM i svi ostali u kompletu , ne bira se ko ce s kim, bitna je fotelja. ako po toj logici ides dalje onda su svi magarci ukljucujuci i tebe ako verujes i podrzavas bilo koga od njih

 5. evgenije kaže:

  e pa baš to mi smeta…doslednost nivo neće žaba u vodu…interesuje me prvenstveno Subotica i okolina a tu je Maglai izabrao najbolje drugove,pa izvoli,nabavi pare od države….mani se para sa pokrajine,obojene su žuto a ti tu boju ne voliš….kako možeš da uzmeš pare od istih tih ljudi koje pljuješ u raznoraznim saopštenjima…ako je neko lopov,bitanga i lud ne budi mu drug..

OSTAVITE KOMENTAR