Gradi se pijaca na raskrsnici Bajskog puta i Gajeve ulice

Uskoro će se graditi trg za pijacu na raskrsnici Bajskog puta i Gajeve ulice – saznaje Pannon tv. Građani u MZ Novo selo ne plaćaju mesni samodoprinos, jer su ranije tako odlučili na jednom referendumu. Ova površina koja je sada na parlogu, uskoro će imati malu zatvorenu pijacu sa šest tezgi. Time bi suzbili, otklonili i legalizovali divlje pijace.

piacter_ujfalu-300x168

Pored izgradnje pijace, planiraju se i druge razvojne aktivnosti u mesnoj zajednici – kaže Oliver Vicai, predsednik Saveta, dodavši da imaju puno posla, ali će se truditi da bude sve urađeno. Kako je rekao, pijaca će biti izgrađena do proleća, a biće uređena i njena okolina.

 

Pannon TVKOMENTARI

 1. Biber Papar kaže:

  Da neće biti malo puno 6. tezgi?

 2. adkersu kaže:

  E sad, za otvaranje ovog budućeg grandioznog snabdevačkog centra sa šest tezgi (tako je napisano) obavezno pozvati Overlorda i njegovu proširenu svitu obožavalaca sa sve SPONTANO okupljenim narodom koji će svojevoljno zakupljenim autobusima pristizati iz cele Srbije dajući time do znanja opoziciji da je narod uz vlast u njenoj beskompromisnoj borbi za bolje sutra kao i u borbi protiv nezaposlenosti, odlaska mladih u tuđinu sa “vekovnih ognjišta”, sive ekonomije, svih DOSovskih zala, tajkuna, razbijanja jedinstva rukovodstva i naroda, siromaštva, zloupotrebe službenog položaja…(ostalo dodajte sami). I naravno – OBAVEZNO pozvati predstavnike verskih zajednica koji će svojim prisustvom i činodejstvovanjem ukazari na poznatu subotičku multietničnost i multikulturalnost. Ali ako i ne bude ovakve svečanosti, razočarani građani iako teška srca kao utehu prihvatiće da im ostaje trg sa pijacom od šest tezgi. Ugodan dan poštovane sugrađanke i sugrađani.

 3. antifašista kaže:

  Boru Drljaču si zaboravio nabrojati, da ulepša događaj otvaranja !

 4. JAPAJA kaže:

  “suzbili, otklonili i legalizovali divlje pijace”.
  Sa 6 tezgi? Svaka vam cast. Sa bezobraznim cenama tezgi od kojih mi gradjani nemamo apsolutno nista samo ce te povecati broj divljih pijaca.

 5. Anonimni kaže:

  Krajnje vreme je da se nesto pocme pravit u toj mesnoj zajednici.
  Biciklisticka staza obavezna , i asfaltiranje ulica . Kao da zivimo u 18 veku blata do koljena , gumene cizme pa na poso tugaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!

 6. stormwatch kaže:

  Pitam se koja firma ce biti angazovana da UKORITI vodu koja se tamo skuplja posle omanje kishice.

 7. ko mu ništa kaže:

  gosn Vučića obavezno zvati na otvaranje

OSTAVITE KOMENTAR