Gradonačelnikovo humanitarno veče

Gradonačelnikovo humanitarno veče biće održano u Gradskoj kući 11.marta sa početkom u 20 časova. U pitanju je zamena bala gradonačelnika, koji zbog vanredne situacije nije održan 19. februara kako je bilo prvobitno planirano.

.

– Mislim da je u redu da kao domaćin primam goste u kući u kojoj radim. Možda ovo bude i tradicionalno. Poslato je 600 pozivnici, a cena karte iznosi 6000 dinara, što je manje nego prošle godine kada je iznosila 10.000 dinara. Očekujem da bude između 180 i 200 gostiju i sav prihod sa večeri će biti poklonjen Osnovnoj i srednjoj specijalnoj školi “Žarko Zrenjenin” za užine učenika. Zbog toga što Subotica slavi 100 godina od izgradnje Gradske kuće veče će biti posvećeno ovom objektu. Veče će početi sa koncertom kvarteta beogradske Filharmonije  – rekao je gradonačelnik Saša Vučinić.KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Ja stvarno pokušavam da skontam zašto su prilepljeni ovi crveni palčevi.

  Koliko sam ja razumeo na ovaj događaj su pozvani ljudi koji mogu izdvojiti 6 000 dinara za ulaznicu i sve te pare će se dati “Žarku Zrenjaninu” gde je stanje teško. Šta je tu negativno…..?

 2. Učesnik kaže:

  Odložen bal zbog vanredne situacije.Zbog one vanredne situacije koja je bila u celoj zemlji i prevaziđena ili zbog vanrednog stanja u predsedništvu Subotice koje neće biti prevaziđeno do izbora?

 3. samotnik kaže:

  “Ja stvarno pokušavam da skontam zašto su prilepljeni ovi crveni palčevi.”

  Mozda zato sto je nas predobri gospodin gradonacelnik iz partije(stranke) koja vedri i oblaci Srbijom. Tako da je od njihovog rada zavisilo stanje u kojem se nasao i “Zarko Zrenjanin” i Sto je jos gore odgovorni su za to sto su dozvolili da u drzavi u kojoj su zdravstvene, obrazovne, socijalne….institucije u kolapsu, narod gladuje a neko ima ‘ladno da odvoji 6000 za jedan bal.

 4. Nucky Thompson kaže:

  Zanimljivo…a gde ce biti balska dvorana (mislim gde ce dvorjani djuskati?)???… pa nece valjda u predvorju ispred velike vecnice???!!! Zamislite… sve one silne kapute okacene okolo… a oni kao nesto plesu u vecernjoj toaleti koju su histericno birali vise od 3 meseca!…. ma da se ja pitam … odradio bih to u Biblioteci (citaonici) balski deo… a klopa… svedski astal u foajeu ispred ulaza u citaonu…plus ti puca pogled na gradsku kucu…eto!!!

 5. Bilo nekad kaže:

  Nucky Thompson:

  Zanimljivo…a gde ce biti balska dvorana…

  Pa, lepo piše u naslovu – Humanitarno veče, a ne BAL…

  Mislim da je ovo odličan potez gradonačelnika. Bal se ionako svodio na prikupljanje novca u humanitarne svrhe, a ne da da se zadovolje niski ukusi “zavisnika” od raznih rijaliti TV baljezgarija ili da se napuni buđelar “Maloj gostioni”… Ovako, kada se odbije 4.000 koliko su drapali ugostitelji, ispada da će se uz manju cenu prikupiti ista količina novca…

  Bravo gradonačelniče!

 6. Nucky Thompson kaže:

  Bilo nekad:

  Pa, lepo piše u naslovu – Humanitarno veče, a ne BAL…

  Mislim da je ovo odličan potez gradonačelnika. Bal se ionako svodio na prikupljanje novca u humanitarne svrhe, a ne da da se zadovolje niski ukusi „zavisnika“ od raznih rijaliti TV baljezgarija ili da se napuni buđelar „Maloj gostioni“… Ovako, kada se odbije 4.000 koliko su drapali ugostitelji, ispada da će se uz manju cenu prikupiti ista količina novca…

  Bravo gradonačelniče!

  Ma daj..evo ti i stenogram…djuskanja…tisina!!!

  http://www.subotica.info/eventview.php?event_id=40483

OSTAVITE KOMENTAR