Gradska kuća bez dekorativne rasvete

Evo prilike za veliki referendum: Ko glasa za to da nam bude bolje neka ugasi najmanje jednu sijalicu! To je jedini referendum koji odmah daje pouzdan rezultat.

 

RTS – Dnevnik 2 , 19:38 predsednik Tadić sa najugroženijeg područja u državi, u reonu Surdulice, apeluje na racionalno trošenje energije.

Subotica, 19:39, U to vreme u Subotici.

Subotica, 20:22 Apel predsednika ispoštovan! Od Surdulice do Subotice za 44 minuta!KOMENTARI

 1. Igor Palotay kaže:

  Prilicno destruktivna logika kojom se zeli postici boljitak.
  Znaci ako se vratimo u kameno doba, bice pravilnije rasporedjena elektricna energija? Zar nije proizvodnja struje iliti elektricne energije ustvari kapitalisticko ustrojeni biznis? Oni je proizvode i oni je i naplacuju.
  Pa ako nedostaje jos struje ko je ovde kriv? Narod (potrosaci i njihovi apriori klijenti) ili oni koje je ne proizvode dovoljno da se namire potrebe trzista koji, to da ponovim, placa?

 2. Gledač kaže:

  Mora da je bilo:
  Šefe jel gledate TV?
  Gledam.
  I?
  Šta i?
  Nama svetlo gori.
  Gde?
  Na Gradskoj?
  Pa?
  A Tadić?
  Šta je sa njim?
  Pa reko je
  Šta je rekao, govori normalno.
  Da ugasimo rasvetu!
  Gde si ti to video?
  Na TV, vi niste?
  Ne gledam to, čekam vesti na YuEco. A šta da radimo?
  Svetla šefe, da ugasimo, štednja struje!
  E je baš u mom mandatu da udari zima. Nije mi dosta krize nego i ovo čudo nas napalo. Ništa, zovi majstore kad već moramo.

  Zato je trebalo 44 minute
  🙂

 3. samotnik kaže:

  Mali, sitni poslusni aparatsciki!
  Kako im nije neko rekao pre 1 deceniju, da se nehvataju u kolo sa mafijom, da pokleklu privredu treba obnoviti a ne razrusiti, mesto rodjaka na funkcije da postavljaju sposobne ljude, da bi politicaru princip bio vazniji od profita…itd. E da im je to neko tada rekao, verovatno bi danas bili mozda siromasna ali pristojna drzava. Ovako palili, gasili li oni svetlo, u Srbiji je vec vise od 2 decenije mrak!!!

 4. moles kaže:

  uveliko se vrse pripreme za redukciju el. energije! Prave se grupe za iskljucenje i samo je pitanje kad ce sve to poceti  🙁

OSTAVITE KOMENTAR