Gradska voda stiže u ulicu Nikole Demonje

Stanovnici ulice Nikole Demonje u naselju Zorka piju uglavnom flaširanju vodu. Bunari su im puni peska, a na gradsku vodu nisu mogli da se priključe. Danas su počeli radovi na izgradnji vodovodne mreže u dužini od 370 metara. Vrednost radova je 400 hiljada dinara, a subotički Vodovod sam finansira radove.

 

Pošto je u toku akcija Vodovoda, oko 30 domaćinstava u ovoj ulici će imati priliku da se priključe na vodovodnu mrežu za 20.000 dinara.

 KOMENTARI

  1. pajo kaže:

    Ako u okolnim ulicama sakupimo pola novaca 200000 dinara za  postavnjanje još 370meteri voda. Dali će opština izpoštovati propise ili odredbe šta god, pa će ostalih 200000 novaca izpotovati?Jer po toj ceni samodoprinosi ili donacije se izplate!!

  2. pajo kaže:

    Tridestet priključaka više košta nego čitav ulični vod??? Šta li košta toliko u priključu? Daj spustite na 10 hijada pa da nama bude dobro povoljno a vi da nezaradite i na priključku!!!!! Zaradićete od naplate vode i pogonske dovoljno!!!!! Pomozite nam!!!!

  3. pajo kaže:

    Radovi počeli na postavljanju grupnog priključka fi 63 koji nije baš ulična mreža, pet priknjučaka počne da koristi vodu ostalima neće biti!!!koliko je hidranata postavnjeno 3-4 bi trebalo po nekim pravilima i standardima 370met. Jedan hidrant oko 600 e!

OSTAVITE KOMENTAR

48 + = 52

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: