Gradski bazen i dalje najatraktivniji

Letnji dani su u toku, a Subotičani imaju sve skromnije mogućnosti za kupanje u gradu i bližoj okolini. Ako zanemarimo prekogranična kupališta koja će i ove godine biti najatraktivnija, sugrađanima ostaje svega par destinacija gde će vrelo leto osvežiti vodom. Pored Palića kojeg su proglasili čistim, a u šta malo ko zaista želi da poveruje, svakako je najatraktivniji gradski bazen, koji već godinama predstavlja najposećenije kupalište u gradu. Taj epitet ga sa sigurnošću očekuje i ove godine jer mu je konkurecija u vidu bazena u Staroj Moravici „ukinuta“.  Pomalo star, i u isčekivanju svog naslednika u komšiluku, pružiće sugrađanima neke novine koje će povećati ugodnost posetiocima. U „Stadionu“, su se potrudili, pa su malim investicijama ulepšali prostor glavnog gradskog kupališta.

Pogled sa bazena u izgradnji

Na prostoru koji mu pripada, pored postojećih elemenata od ove godine će sugrađane dočekati i dva masažera u malom bazenu, suncobrani od trske, ležaljke i kabine za presvlačenje. Pored novina, tu su i par kafića za osveženje, tereni na pesku i tobogan. Kako sve to trenutno izgleda.

Tobogan za najmlađe

Okolina bazena je uređena trščanim suncobranima koji se u potpunosti uklapaju u okolinu

 

Kabina za presvlačenje

U malom bazenu su postavljena dva masažera koji se periodično uključuju, i koji su se pokazali kao pun pogodak

Jedan od kafića na bazenu

Spoljašnji izgled bazena nije najreprezentativniji, kao između ostalog i neki stariji njegovi delovi koji više ili manje čekaju na rekonstrukcijuKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 39 = 40

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: