Gradski odbor SNS: Podrška predsedniku Srbije

„Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u doslednoj borbi za budućnost Srbije, a pre svega po pitanju rešavanja problema Kosova i Metohije. Mir nema alternativu, ali mir na papiru i u priči nije dovoljan. Na miru se mora raditi. Aleksandar Vučić ni o jednom problemu ne ćuti, već ulaže maksimalne napore da se nađe najbolje rešenje za Srbiju i njene građane. Kada je u pitanju rešenje problema Kosova i Metohije, odluka je najteža do sada, jer iziskuje trajno rešenje pitanja Kosmeta, ali hrabrost da donosi takve odluke ima samo odgovoran političar kakav je Aleksandar Vučić koji se svim silama trudi da dođe do najboljeg rešenja za srpski narod. Danas pitanje Kosova i Metohije može da reši upravo jak lider poput predsednika Vučića, i zato njegova pozicija treba da bude ojačana.Članstvo Srpske napredne stranke u Subotici ima puno poverenje u politiku koju predsednik sprovodi, a koja će budućim naraštajima doneti miran život i bolju budućnost.“KOMENTARI

 1. zolika kaže:

  Bolje da se gradski odbor pozabavi gradnjom apartmana gradonacelnika u CG,i pitanjem odakle novci za te zgrade,dok nam centar grada izgleda tuzno (zelena fontana) i istalo….

 2. Laki laky kaže:

  Seljačine

 3. tarabetina kaže:

  hahahaha svasta se moze reci o njima ne lepo …

 4. avet kaže:

  Baš je lep ovaj spomenik Svetom trojstvu pored plave fontane, i funkcionalan je, zato što ima ovaj držač za oko 60 SNS plakata izlepljen ovako lepim šarenim plakatima.

 5. Alek Mali kaže:

  Izdajnicima će biti suđeno sa 0 tolerancije. Po ugledu na braću Kineze.

 6. Stranac kaže:

  Drugim recima podrska mafiji

 7. S&S kaže:

  Ako pogledamo malo unazad, vidi se da stranke SNS i Radikali najviše naružuju grad. Kako ih nije sramota da oko presvetog trojstva izlepe svoju podršku onom lažovu.

 8. Alek kaže:

  Pravi su Teletabisi

 9. paulina kaže:

  a koja se tačno politika podržava….prethodnih 6 šest godina nas sve ubeđuju da je Kosovo Srbija i da nikada neće biti ništa drugo, a zadnjih mesec dana nas ubeđuju kako je prethodna vlast dala Kosovo , i da u stvari tamo od srba niko neće ni doći da živi u SRBIJU, I DA U STVARI TAMO NI NEMA PUNO SRBA i da u stvari Kosovo i nije zadnjih dvadeset godina Srbija, i da u stvari tamo mi nemMO NIŠTA… i ostala sranja………jebem li ga… ZATO ME TAČNO OVAKO GLUPAVU ZANIMA ŠTA SE SADA TAČNO PODRŽAVA…znam ja da ovi naši moraju sve da podrže, jer kada ih konačno narod rastera, više nemaju nigde da odu, sve su stranke već prošli i niko ih više nigde neće primiti…

 10. sekula kaže:

  grad predat na milost kabadahijama sislih sa planina i brda.

 11. Inspektor kaže:

  Vučićeva politika ne zavisi od podrške lopova iz Crne Gore.I ovakva podanička saopštenja ih neće spasiti krivičnog gonjenja i robije.

 12. Mare kaže:

  U stadu je toplo ali SMRDI

 13. (ba)laban kaže:

  Otkako je “demokratije” u Srbiji od onda je sve veće sranje od stanja.

  Sa Miloševićem i SPS-om je sve rastureno i rasparčano, sa DS-om je sve rasprodano i pokradeno, a sa ovim “univerzalcem” Vučićem, najpametnijim među najpametnijima, najsvestranijim među svestranima, i njegovim vojnicima će izgleda sve biti dokusureno…

  Smešni su mi ovi njihovi proglasi poslednjih dana, i ovaj iz ovog članka, i ono otvoreno pismo koje su navodno napisali Srbi iz deset opština sa Kosova. Ti njihovi proglasi i pisma su pisani baš onako kako i govori njihov predsednik, baš u istom stilu, pogotovo onaj deo kad se preti opozicionim liderima upadom u njihove kuće, stanove i vile.. Toliko o tome kako ove tekstove nije inicirao i osmislio prvi među prvima i isto tako naredio da se glas o njima proširi putem svih medija kojima oni upravljaju.

  No, sve u svoje vreme dođe na svoje mesto. Tako će i mali kurjak sa svojom svitom jednog dana biti samo deo ružne srpske istorije… I iskreno se nadam da će im svima biti presuđeno na način kako to i zaslužuju.

 14. Mare kaže:

  Copy/paste saopstenje je pre par dana izbacio i SNS Novi Sad. Oni to izgleda po necijoj naredbi svi redom podrzavaju. Ne znam da li je smesno ili tuzno.
  U svakom slucaju promenili su plocu o Kosovu. Vidimo svi sta nam se sprema. A to je konacno priznanje Kosova. Spremaju nas za to, polako, korak po korak…

 15. Tibi kaže:

  Samo bolesni imamo u Gradski odbor?

 16. (ba)laban kaže:

  @Mare

  To Copy/paste je Vučićeva čarobna formula za pridobijanje glupsona, kojih nažalost u Srbiji ima na pretek.

  Učestalim iznošenjem u medije ovakvih objava se u glavama naivnih i nepismenih, pa i onih “obrazovanih” sa Megatrend, Singidunum i sličnim diplomama stvori slika da u Srbiji stvarno sve savršeno funkcioniše. Nažalost, to isti ti glupsoni prihvataju zdravo za gotovo, bez obzira što su i dalje nezaposleni, ili rade kod naših ili stranih robovlasnika, ali svakako teškom mukom spajaju kraj sa krajem.

 17. Sinisa Mali Bajmok kaže:

  A sve bi trebalo da verifikuje Ustavni sud Kosova sa Crnogorem u svojim redovima……

 18. Canti kaže:

  Podrška vašem kriminalnom idolu ne vredi sada. Počeo je kraj. Bolje razmišljajte gde ćete kad krenu hapšenja. A preko grane ne može. Čak ni u CG. Uf! Spremite se, grobari Srbije, biće stresno.

 19. Dva u jedan kaže:

  @S&S To je bilo oblepljeno još u vreme kada su Mađari (mađarska država) obnavljali kao svoj nacionalni spomenik koji je 1815. podigla Austrija a platio Bunjevac (plemeniti Vojnić od Bajše). Sada ako odeš videćeš da nema ograde.

 20. ffilozoff kaže:

  Kakav napad…7. Ivanisevic,8.simovic,9 .radic,10 .balaban,11..Bakic…Ba-laban kapetan broda grada SUBOTICE???

 21. Dušan Popov kaže:

  Svašta ,ovaj nepismeni i primitivni Crnogorac sa 18 neprocesiuranih krivičnih prijava i dalje sramoti ovaj grad kao kradonačelnik??!!Pa ja sam mislio kad sam odlazio preko da će Vučić da se obračuna sa lopovima u sopstvenim redovimaVidim da Vam sudstvo i dalje prlja brdsko-planinska korumpirana banda i ljudski nesoj koji su pokrovitelji kriminala i simboli nepravde.Ova saopštenja izazivaju podsmeh i dokazuju da su im karakteri tvrdi kao kiseli kupus u maju.Toliko su i odani Srbiji koja im je inače rezervna država.

 22. Anonimni kaže:

  lopuze na kvadrat…

 23. Stripy kaže:

  Nema razlike 90 ili danas lopuze do lopuze tuzno….

 24. Stripy kaže:

  Gde nadjes zgodno mesto ti plakat posadi… sta reci napred diktatura…

 25. pista kaže:

  I sta kaze na sve to koalicioni partner u vidu Saveza Vuciccevih Madjara sa sve Pastorovima?

 26. gradja kaže:

  Zar je moguce da nema nijedan komentar podrske tom famoznom gradskom odboru? Valjam se. Od smeha.

 27. Realan kaže:

  Od zla se možete spasiti jedino begom od njega. Eto, ja otišao iz Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR