Gradsko veće

Članovi gradskog veća predložili su Milorada Slijepčevića za direktora JKP “Parking”, Milutina Blažića za direktora Centra za socijalni rad, a Helena Sagmajster za direktorku Zoo-vrta na Paliću. Predlozi će se na narednoj skupštini naći pred odbornicima lokalnog parlamenta.
Članovi Gradskog veća usvojili su predlog odluke o obrazovanju Budžetskog fonda za unapređenje bezbednosti saobraćaja u gradu. Novac će da se obezbedi od naplaćenih kazni i to za 30 odsto, a koristiće se za poboljšanje saobraćajne infrastrukture.

Na veću je usvojena i odluke o obrazovanju Budžetskog fonda za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u Subotici. Fond bi se finasirao iz sredstava Ministarstva poljoprivrede, gradskog budžeta i ostalih prihoda. Budžet bi iznosio od 5 do 10 miliona dinara.
Doneto je rešenje o proglašenju “Vašara sezonske prodaje jelki” na lokacijama utvrđenim Planom postavljanja tezgi, boksova i prodajnih mesta na javnim površinama u Subotici. Prodaja se održava od 10.decembra do 10.januara naredne godine.

izvor RTV YuecoKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

30 + = 32

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: