Gradsko veće

Članovi gradskog veća predložili su Milorada Slijepčevića za direktora JKP “Parking”, Milutina Blažića za direktora Centra za socijalni rad, a Helena Sagmajster za direktorku Zoo-vrta na Paliću. Predlozi će se na narednoj skupštini naći pred odbornicima lokalnog parlamenta.
Članovi Gradskog veća usvojili su predlog odluke o obrazovanju Budžetskog fonda za unapređenje bezbednosti saobraćaja u gradu. Novac će da se obezbedi od naplaćenih kazni i to za 30 odsto, a koristiće se za poboljšanje saobraćajne infrastrukture.

Na veću je usvojena i odluke o obrazovanju Budžetskog fonda za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u Subotici. Fond bi se finasirao iz sredstava Ministarstva poljoprivrede, gradskog budžeta i ostalih prihoda. Budžet bi iznosio od 5 do 10 miliona dinara.
Doneto je rešenje o proglašenju “Vašara sezonske prodaje jelki” na lokacijama utvrđenim Planom postavljanja tezgi, boksova i prodajnih mesta na javnim površinama u Subotici. Prodaja se održava od 10.decembra do 10.januara naredne godine.

izvor RTV YuecoKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: