Gradu prenet udeo u Veterinarskoj stanici Subotica

Državni sekretar u Ministarstvu privrede, Dragan Stevanović, i gradonačelnik Subotice, Jene Maglai, zaključili su  28. januara 2016. godine, u Beogradu, Ugovor o prenosu udela gradu Subotici bez naknade. Ovim ugovorom se konstatuje da je Republika Srbija prenela bez naknade Gradu Subotici udela u Veterinarskoj stanici „Subotica“ od 76,82% ukupnog kapitala. Grad Subotica prenetim udelom može da raspolaže slobodno, bez ograničenja – navodi se u saopštenju kabineta gradonačelnika.

vete
Gradonačelnik Maglai je, u izjavi za medije koju prenosi Kabinet gradonačelnika, izrazio zahvalnost direktoru VS „Subotica“ Zoranu Prćiću, privremenom zastupniku kapitala, Đorđiji Popoviću, i zaposlenima u ovoj firmi na korektnoj saradnji i partnerstvu tokom postupka sticanja većinskog vlasništva grada Subotice nad VS „Subotica“.

Jene Maglai je naglasio da će u interesu lokalne zajednice, u skladu sa Zakonom o veterinarstvu, Veterinarskoj stanici „Subotica“ biti povereno obavljanje delatnosti iz dela zoohigijene: neškodljivo uklanjanje životinjskih leševa i otpadaka životinjskog porekla; lečenje, vakcinacija i sterilizacija pasa u azilu za pse koji će uskoro biti otvoren; organizovanje i rad stacionara i karantina za domaće životinje; sprovođenje mera sanitarne zaštite, odnosno mera DDD-a (dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija) u objektima i vozilima i reagovanje u slučaju ekscesnih situacija, poput zaraze domaćih životinja većih razmera.KOMENTARI

  1. nekoime kaže:

    a ko je vlasnik ostatka_

OSTAVITE KOMENTAR

14 + = 21

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: