Grom udario u kuću na Kelebiji

Juče oko podneva grom je udario u krov kuće na Putu Edvarda Kardalja, na Kelebiji.

 

Kako Radio Subotica nezvanično saznaje, grom je naneo znatnu materijalnu štetu, jer je od siline udara rastresao krov objekta, plafone i uništio sve unutrašnje instalacije. Srećom, do požara nije došlo, jer, kako kažu upućeni, grom je udario u konstruktivni deo krova. Da je kojim slučajem udario u banderu, verovatno bi buknuo plamen, jer bi se preneo na kuću preko unutrašnjih instalacija. U momentu udara groma u kući je bila žena, koja je doživela stres, jer se u tom trenutku nalazila u kuhinji, odnosno u prostoriji do koje je munja udarila.  

grom-udara-u-kucuKOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  STRASNO! Mada nema brige, sad ce se javiti ovi dicni suboticani da pomognu ljudima u nevolji, samo da nahrane pse i macke.

 2. Megatron kaže:

  Ajde banujte vise ovu budalu.

 3. Vranje kaže:

  To se dogodilo zato što još nisu prominili ime ulice.winkOvo je poslidnje upozorenje i to s neba!

 4. Usputachni kaže:

   

  stormwatch:

  STRASNO! Mada nema brige, sad ce se javiti ovi dicni suboticani da pomognu ljudima u nevolji, samo da nahrane pse i macke.

   

   

  Storm sorry ali tebi treba pomoc! Mislim nisam ti ja psiholog ali ako mogu pomoci reci samo kako. Pre neki dan si pljuvao novosadjane i beogradjane a sad i suboticane. Skoro sam pa bio na tvojoj strani i sazalio se na tebe ali ovo sad je malo previse. Ti mu dodjes kao Seselj,brbljas pola sata o pametnim stvarima a onda uspes za minut da us…s SVE. Ko krava sto daje 25 l mleka pa svo to mleko sutne nogom. Nepresusan si izvor informacija ali nesto tu ne valja. Koliko god branim slobodu govora shvatam onu drugu stranu o cenzuri jer ti si jedan od onih virusa od kojih se mozes braniti jedino prezervativom ili apsolutnom apstinencijom. Leka od tebe,nazalost nema. Ziv ti meni bio i (mentalno) odrastao!

OSTAVITE KOMENTAR