Palić: Festival ekstremnih sportova i urbane kulture

Poštovani građani Subotice i gosti Palića,

Dobro došli na Ground Level Fest, festival extremnih sportova i urbane kulture

foto GL fest 1

Pozivamo Vas da nam se priključite, ponesete svoje rolere i bicikle, ili dođete i uživate u posmatranju takmičenja na Skate park-u (postavljene sprave) i Dirt-u (zemljana staza). Festival se po četvrti put dešava na Muškom štrandu, Palić, od 24.-26. juna 2016, satnica programa: 17-21h, ulaz je besplatan.

foto GL fest 2

Organizator Ground Level festivala, Sportski klub ekstremnih sportova SPARTAK, okupio je 72 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Mađarske i Rumunije, a 12 takmičara je iz Subotice.

Organizovane su tekme u 4 disciplime (MTB dirt, BMX dirt, Skate park Rolle, Skate park BMX), a program upotpunjuju nastupi DJ-eva. Takođe, pripremili smo prezentacije nekonvencionalnih sportova (Freestyle Football-žongliranje loptom; Ultimate Frizbi utakmicu;  Slack line-hod po žici, alpinistička vežba) i zanimljive radionice (graffiti i foto).

 

Poseban poziv upućujemo ljubiteljima biciklizma da nam se priključe u avanturističkim turama: Biciklistička tura oko jezera Palić (15km sa trajanjem od 60 min.), 24.06.2016., start 17:00

Biciklističa tura do jezera Treset (25km sa trajanjem od 90 min.), 26.06.2016., start 17:00

 

Više informacija o programu manifestacije možete pronaći na: Fb event/ Ground Level Fest 4.0

 

Vidimo se na PalićuKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR