Došao red na Gundulićevu

Radovi na asfaltiranju su startovali i u Gundulićevoj ulici. Od ponedeljka, 25.jula do srede, 27.jula, zbog rekonstrukcije kolovoza će biti zatvorena ova ulica na potezu od ulica Marka Oreškovića do Dinka Šimunovića. U ovoj ulici će doći do presvlačenja postojećeg asfalta, u širini od 5m, tako da neće biti proširenja kolovoza. Zemlja sa bankina je uklonjena i teren se priprema za početak radova.KOMENTARI

 1. dasHHa kaže:

  Zasto gunduliceva? Kolovoz je relativno dobar a u gradu ima na desetine drugih koji su u daleko losijem stanju. Da prosiruju ulicu na normalnih 7 m pa da je opravdano asfaltiranje ali ovde su ocigledno samo jeftini predizborni poeni u pitanju. Kako se autobus i tegljac na ovom putu mimoilaze???

 2. djomla kaže:

  Problem ove ulice kao i mnogih drugih je taj što zemlja oko puta prelazi i pokriva asfalt, pa se samim tim i kolovoz sužava i uvek je pun prašine. Sada kada su rasčistili zemlju oko bankina kao da su proširili kolovoz.

  A što se tiče asfalta, na slikama se sve vidi…

 3. dasHHa kaže:

  To je problem odrzavanja gradskih saobracajnica,tacnije ne odrzavanja.Da gospoda koja sede u gradskom odboru za saobracaj i bezbednost formiraju dve ekipe radnika sa lopatama,metlama,bagerom i kiperom i to da se cisti najmanje dva puta godisnje bilo bi manje zemlje,korova,rizle od zimskog posipanja, blata,vode po kolovozu.Kolovoz u gundulicevoj je relativno dobar osim rubnih delova koji su popucali zato sto nema ivicnjaka/bankine.

 4. neko iz su kaže:

  i jos kad bi bankina bila postavljena bio to pun pogodak

 5. prolaznik kaže:

  Smem se opkladiti da po projektu ima i bankina! A da su pare od njih vec poodavno potrosene na razne tricarije, u necijem privatnom domu! A jadnom predsedniku MZ ako je postavio pitanje di je bankina, dali odgovor da ce se postaviti kada se navuce sloj asfaltbetona!!

 6. deki85 kaže:

  sirine ulica u gradu i petljarije sa bankinama su zaista sramotne. Daj uozbiljite se vise

 7. dejann kaže:

  Ja zivim iza bolnice vec 10 godina i oni nisu stanju da asfaltiraju ulicu za to vreme?!!? Upitanju je Srebrenicka ulica koja nema ama bas nikakav asfalt,tako da kad padne kisa ono je show.
  Bruko!!!

 8. Bojan kaže:

  Ja se stvarno divim ljudima koji zive u neasfaltiranim ulicama ! Samo zamisljam kako je po kisi i snegu…

 9. Miki kaže:

  I Focanska je falim te Boze presvucena, to niste javili…

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: