Gužva na Paliću

Vreo prvi majski dan veliki broj Subotičana proveo je tradicionalno na Paliću. Šetnja, vašar, muzički program, pljeskavice, vašarski slatkiši, sportovi na vodi, kotlić… sve su to odlike Prvomajskog uranaka na Paliću.

 

Proslava 1. maja u Subotici ove godine organizuje se po 123. put, odnosno trideseti put na Paliću.

 

– Svi kapaciteti su rasprodati i uvek se za 1. maj traži soba više. Bez obzira na to mi pozivamo sve Subotičane i ljubitelje Palića da posete Palić u narednih šest dana dokle traje čitava manifestacija, ali pozivamo i sve goste da obiđu Palić i posle ovih praznika jer Palić nije samo Prvi maj već se mi trudimo da održimo preko 40 manifestacija tokom čitave godine – rekao je za RTV direktor preduzeća Park Palić koji je i domaćin ove manifestacije.

 

U 10 časova otvoreno je državno prvenstvo – Međunarodna prvomajska regata, koju organizuje Jedriličarski klub Palić, Grad Subotica i pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu čime je i otvoren program Prvomajskog uranka, a za dva dana počinje Evropsko prvenstvo u jedrenju.

 

 

 KOMENTARI

 1. Majk kaže:

  jako lepo, koliko se ljudi skupilo za 1 maj?

 2. JEDAN JEDINI kaže:

  Ne mogu da verujem da jedan PALiC nema para ili ne zeli do dovede nekog ili neke pevace ako ne za prvi maj mogao bi bar za drugi i treci! Kako jedna Kanjiza koja nema ni takvo ime i posecenost moze da dovede HARI MATA HARIJA! Ne moze da se zivi samo od stare slave!  

 3. freelancer kaže:

  Ne znam za tu “guzvu”. Bilo je, doduše, pretprošli vikend gostiju, kao u stara dobra vremena. Ja sam zbrisao od “programa” za prvomajske praznike tipa: “program luna parka”. Ok. Treba i to… No, da me neko ne razume pogrešno, ja JESAM odrastao sa ciganima, ali “ciganizacija” Palića svakog 1. maja nema veze sa CIGANIMA: Oni su ljudi. A ciganizacija…. 

 4. von Minhauzen kaže:

  Krasno mesto je taj Palić sa svojim jezerom u koju se uliva Subotička kanalizacija ,pa u letnjim mesecima zabranjuje se kupanje. No trebalo bi vodu kontrolirati i na zagađenje od teških metala.U svakom slučaju bombe sa  uranijumom još se osećaju na Paliću i okolici iako su duboko u mulju jezera.

 5. O()O kaže:

  nE svidja vam se Palić? Putujte srećo moja, nije Kanjiža na kraj sveta. Samo smo mi navkli da nam donesu sve na noge. Sad će hejteri pisatti kako nemaju ni za gorivo, a jasam se se za kusur fenomenalno proveo sa LJUDIMA. “dRUGARI”, možda je u vama problem…

   

 6. O()O kaže:

  Imaš Tisu,ali ne daleko, idi u Moraholom ili Petrolelend. Znam sad ćeš ti napisati kako bi se ti baš u svom rodnom gredu kupao, itd…, ali ja imam jednu novost za tebe… Nepostoji grad u kojem bostoji sve, moraćeš putovavti  jbg….

 7. svasta.... kaže:

  ja sam video ribe koje svetle u palicu!!!!

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: