Haljina za Najluđu noć-Adrijana Lushezy

Decembar je vreme praznika i kada sebi većina žena postavlja jedno te isto pitanje: Šta da obučem za najluđu noć. Mi ćemo Vas pokušati da Vam kažemo kako da dočekate 2012.godinu u svome stilu.

Svaka žena ima svoju haljinu i u jako sexi haljini dekoltiranoj i kratkoj neka žena može izgledati vulgarno, dok druga u istom modelu može izgledati sasvim ok, kaže za naš portal kreatorka Adrijana Lushezy.


-Sve zavisi od individue, od izgleda i duha žene. Svaka dama mora da zna šta joj stoji i kakav dojam želi da ostavi. Obline se mogu smanjiti ali i uvećati ako je potrebno. Što se saveta za najluđu noć tiče ja bih preporučila nekoliko modela. Ukoliko je u pitanju opuštena varijanta, nabolje bi bilo da najluđu noć provedete u šljastavoj crnoj haljinici sa malo krzna oko vrata , sa lepom crnom LUSHEZY narukvicom. A ukoliko je ozbiljnija varijanta, onda duga lepršava crna haljina ili šljastava ili sa nekim šljastavim detaljem koji bi išao blizu lica, da ozari lice šmekerski kao i dodatak krzna, čipke, rukavica.. ili haljina od čipke, ili kontrasnost boja belo crno LUSHEZIJEVA haljina sa belim biserima….. Ima mnogo modela i ideja i svaka žena bi trebalo da izabere nešto u svome stilu- objašnjava Adrijana Lushezy, modna kreatorka iz Subotice, preko modnog atelja LUSHEZY, kreira i stilizuje haljine za maturantkinje, pevačice, balove, rodjendane i za sve svečanosti..

Inspirisana plemstvom, koji se nazire iz modela haljina kao i iz nakita koji se radi posebno za svaku individuu. Plesni kostimi se rade u skladu sa plesnom tačkom, venčanice se rade u skladu sa izgledom mlade kao i u skladu sa ambijentom proslave… cene haljina kreću se od 70 do 400 eura, zavisi od modela i vrste materijala kao i od količine utrošenog materijala i celokupne izrade.

Kreatorka Adrijana Lushezy u kompaniji Lushezy, predstavlja vam zanosnu, sexi kolekciju za predstojeći doček Nove godine. Haljine u kombinaciji čpke, krzna, nitni, svile, takodje i nakit LUSHEZY, gde posebno izdvajamo zimske narukvice. A materijali od kojih se prave haljine su udobni, rastegljivi, ne gužvaju se…


Haljina preko Facebooka je nagradna igra, a izvlačenje dobitnica je svakog 18. u mesecu.KOMENTARI

 1. Sandra kaže:

  Haljine su predivne kao i devojke! Svaka cast Adrijana !

 2. Goca Jovanovic kaže:

  Prelepe…:D

 3. samira kaže:

  SAMO NAPRED!!!

 4. Anonimni kaže:

  haljine su prelepe a ti jos lepsa svaka cast bomba

 5. ivana marsenic kaže:

  Bravo! bas su super ;))

 6. samir kaže:

  extra , slatko

OSTAVITE KOMENTAR