Haljine za svaku ženu

U bačkom selu na obalama Tise, Čurugu u prostorijama centra “Evropa” održana je manifestacija: “Ravnici sa ljubavlju”. Program je otvorio Miodrag Miša Blizanac sa pesmom “Čuruška Zvona”, a gosti su imali priliku i da uživaju u modnoj reviji koju je za njih pripremila Subotičanka Adrijana Lušezi. Modele za predstojeće sezone nosile su devojke koje su  prijateljice manekenke Marije Maje Anišić.

 .

Pored toga, učestvovala su i deca  Spomen vrtića Čurug,kao i devojčice  iz KUD DONKT „PRELO“. Tom prilikom je i otvorena izložba slika Đorđa Nenadovog Dripe.

.

Kreatorka Adrijana Lushezy u kompaniji Lushezy, predstavila je zanosnu, sexi kolekciju modernih venčanica na događaju “Ravnici s ljubavlju”… Mlada Subotičanka sa posebnom energijom “osvaja” modnu scenu Srbije, ali i zemalja u okruženju. Sarađuje sa plesnim grupama, Zvezdama granda, oblači voditeljke, pevačice, glumice i druge  poznate ličnosti, među kojima je i prvakinju sveta u DENS plesu, koja ima 9 godina. Njeni modeli mogu da se vide u Austriji, Mađarskoj, Bugarskoj i drugim zemljama.

 .

.

– Pravim haljine za svaki tip žene, jer smatram da ne postoji stereotip žene, jer kako  je svaka žena različita, tako je i svaka haljina drugačija, unikatnija od ostalih. Bitno je da svaka žena ima svoju haljinu koja je baš za nju, koja ističe njen duh,telo, njenu ličnost. Modeli haljina su ti, koji, diktiraju vrstu materijala koji možemo da koristimo. Za duge haljine kompanija LUSHEZY koristi svilu, streč svilu, muslin svilu za lepršavost, taft, til, organdn, cipku… Pored toga, koristimo raznorazne detalje poput kamenčica, broševa, perlica, nitni, bisera,krzna za ukrašavanje haljina. Ukoliko postoji potreba koristimo i  poludrago kamenje, sa odličnom ponudom  acesorara  gde možete izabrati i nakit, kao i rukavice uz odgovarajuću haljinu – objašnjava Adrijana Lušezi.

.

Kompanija Lushezy lansirala je i nagradnu igru, na fejsbooku i svakog 18-tog u mesecu izvlače se po 3 dobitnice, nagrade su dizajnirane haljine po meri i dizajnirani plemski nakit kreatorke. Dovoljno je da lajkujete stranicu na fb ADRIJANE LUSHEZY i možda dobijete haljinu iz snova.

KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR