Hapšenje carinika i biznismena

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsila je jutros troje carinika iz Subotice i jednog beogradskog biznismena zbog korupcija kojom je budžetu Srbije naneta šteta milijardu dinara, saznaje “Blic”.

 

Policija trenutno pretresa stanove osumnjičenih. Akcija se trenutno izvodi na nekoliko lokacija u Subotici i Beogradu.

 

– Četvoro osumnjičenih je privedeno, a trenutno se obavljaju pretresi njihovih stanova i poslovnog prostora – kaže za “Blic” izvor iz MUP-a Srbije.

 

Naš sagovornik navodi da je ovo hapšenje nastavak akcije “Bazar” i da će u toku dana MUP saopštiti identitet uhapšenih.

 

Akcija SBPOK-a izvedena je u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

 

 KOMENTARI

 1. Dexy kaže:

  SVE JE TO LEPO…tj i nije jer su to sitne ribice a mozda i neduzni ljudi ! Kad cemo cuti da je neko poznat tj NEKA FACA UHAPSENA!! NIKAD JER JE FACA xD

 2. političar kaže:

  policija bi trebala da hapsi u saobraćajcima tu je najveća mito i korupcija to i vrabci na grani znaju

 3. Jula kaže:

  Hvala bogu da je drzava pocela da radi!!!Nece vise biti evo ti 50 eura pa me pusti da predjem granicu sa tri-cetri televizora!!!Koliko se oni para nakradu ni sami neznaju!!!

 4. laki kaže:

  pa normalno da su primali mito to svako u ovoj drzavi to radi sto JULA kaze 50eura i ja bi im dao .Mene konkretno muci kad odem kod poslodavca .Bilo kog. Neke dobro stojece firme oni mi traze da me zaposle od 2000 do 10000 eura ili npr. u penzisko da dobijete invalitsku sa punim pravom traze 5000eura sta kazete na to 
   

 5. bez posla kaže:

  kolko takvi ima samo sto se cuti 

 6. stormwatch kaže:

  Gospodjo Jula

  Da li vi shvatate da ste tim sto ste rekli i sebi skocili u usta….citiram “…pa ME PUSTI da prewdjem granicu sa tri-cetiri televizora”….super, sada cete odma platiti ceo porez kada budete prelazili granicu. 🙂

 7. Jula kaže:

  Ja nisam svercerka da tako prolazim,ja nazalost platim punu cenu jer nemam poznanstva sa njima kao neki!!!A neka drzava samo radi svoj posao ako zele da nasoj deci bude bolje!!!

 8. Anonimni kaže:

  objavite imena doticnih 👿

 9. freelancer kaže:

  Ne razumem… Nije dobro… “Julo”, ćuti, d*pe bi prodala za dinar i zato ĆUTI! Da li su ovo (što su uhapšeni) sitne ribe ili ptice… ne znam. Jednom, JEDNOM, će i sitna “riba” propevati… O tome, kao ste skeptici, malodušni, LENJI, samoživi… pisao je konstantinović.

  Primer, ispred zgrade u kojoj živim, 30 godina (TRIDESET GODINA) stajala je neka skalamerija koju je neki lik podigao. Ono, neke palete, legu se zmije, pacovi itd. PITAO sam komšije, pa šta ćemo s tim (nov sam u kraju). “Pa to ne može, znaaaaš, mi smo probali…”. Je li tako??? Ok, slučajno sam zaustavio dvoje komunalnih policajaca ispred gradske kuće. ALI, baš slučajno. Problem REŠEN za 48 sati. Eno mi auto parkiran na mestu skalamerije. 

  POENTA, MOŽE SE, ali ste… ma, mrsko mi je…

 10. stormwatch kaže:

  Jula:

  Ja nisam svercerka da tako prolazim,ja nazalost platim punu cenu jer nemam poznanstva sa njima kao neki!!!A neka drzava samo radi svoj posao ako zele da nasoj deci bude bolje!!!

  Draga Julo, mislim da vi jeste svercerka ali niste kanda bas neka super svercerka kada placate punu cenu, ili ste kao Robin Hood samo u reverse pa ste odlucili da svo breme shverca skrknete na svoje nejake grbace i sada nam se zalite. Gospodjo premila, kada prelazite granicu nemojte odma reci nasem cariniku da iz madjarske iznosite 4 televizora nego recite da nemate NISTA i kada krenete da otvarate gepek malo provrckajte a ako nemate atribute za vrc vrc onda nesto zapevajte, ako ne mozete ni jedno ni drugo onda se pravite da su televizori dobijeni na Vajkerm i Turo Rudi nagradnim igrama pa kao takvi ne podlezu carinjenju, i tako umesto placanja carine ponudite cariniku jedno pakovanje Vajkrema (natur ili paprika) ili dva pakovanja Rolly-ja (nemojte mu odma davati original Turo Rudi pa jos i Pottyos posto je previse finom i dragom). Ako ni to ne uspe onda se isprsite i ponudite teglicu Eros Piste, to uglavnom pomaze samo od carinika do carinika zavisi mesto aplikacije, najbolje u ruke, a ako ne moze u ruke onda En Face i po gasu!!!!!!!!!!  

 11. freelancer kaže:

  @ stormwatch…

  Ja i dalje ne znam da li si “vašutaš”, mislim da jesi, kako god…

  U tvojoj makini treba da se zna nekakav RED… E, tako bi trebalo i na nekim drugim mestima 🙂 

 12. Kosmonaut kaže:

  Julo, ne foliraj se leba ti !

 13. Schmetterling kaže:

  freelancer:

  @ stormwatch…

   

  Ja i dalje ne znam da li si „vašutaš“, mislim da jesi, kako god…

   

  U tvojoj makini treba da se zna nekakav RED… E, tako bi trebalo i na nekim drugim mestima :)  

  Kaki sam ti ja valutas? Objasnite mi gospodine? Ja pak za vas od pocetka mislim ste deo grupe Pink Panter, avatar vas izdaje.

OSTAVITE KOMENTAR