Hapšenje u Subotici i Lovćencu, ugostitelji posluživali piće

Subotička policija uhapsila je dvojicu ugostitelja iz Subotice i Lovćenca, kao i četvoricu muškaraca koji su bili gosti u tim lokalima, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Policijski službenici zatekli su vlasnike ugostiteljskih objekata kako poslužuju piće gostima, čime su prekršili meru zabrane rada ugostiteljskih objekata kao i zabranu okupljanja u vreme vanrednog stanja.

Svi uhapšeni su, uz krivičnu prijavu, predati Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

RTSKOMENTARI

 1. Vesko kaže:

  Mogu da se kladim da je u pitanju kafana cije ime pocinje na “K” a zavrsava na “N” u Lovcencu. Jedan moj bivsi kolega iz Agrokombinata, da ga ne imenujem sad, je bio iz Lovcenca i cesto mi je pricao kako se tamo pije i veseli bez obzira na spoljasnja desavanja. Stavise, i sam sam otisao tamo jednom na kolegin poziv, i atmosfera je bila odlicna. Ali to nije razlog da se sada krsi zakon i pravi belaj, situacija je sada mnogo ozbiljnija. Sada sedimo kucama i pijemo sami, zalivajuci svoje pice suzama, secajuci se lepih, davnih dana, kada je Agrokombinat bio Suboticki gigant a virus nije sejao smrt i strah po ovom napacenom narodu.

 2. Obicna Pijandura! kaže:

  Ne pitaj me nikad više
  Zašto neven ne miriše
  Ne sećam se, to je priča duga
  Ne pitaj me, tu pred svima
  Šta to na dnu čaše ima
  Ne pitaj me nikad, zašto cugam
  Bolje da šešir nemam
  Pod njime đavo drema
  Sneva i izvoljeva, đavo mi je kriv
  Budi me u zlo doba
  Za njega red ne važi
  On mora sve da proba
  To đavo vino traži
  Ne pijem – što uživam
  Nit’ što mi dobro stoji
  Pijem da njega napojim
  Ne pitaj me, ne znam kasti
  ‘Di će koja zvezda past
  ‘Di će pasti dugme s mog kaputa
  Na pitaj me, što na kraju
  Svi kerovi za mnom laju
  Ne pitaj me nikad, zašto lutam
  Bolje da šešir nemam
  Pod njime đavo drema
  Sneva i izvoljeva, đavo mi je kriv
  Budi me u zlo doba
  Za njega red ne važi
  On mora sve da proba
  To đavo mesto traži
  Ne lutam – što uživam
  Nit’ miris druma volim
  Lutam da njega umorim
  Ne pitaj…

 3. Imri. kaže:

  @ Vesko : Emoj Vesko parcele Agrokombinata su bile formirane od oduzetih privatnih imovina od strane komunista nakon drugog svetskog rata. Danas na tim parcelama su iznikle privatne firme poput privrednih parkova u Malom bajmoku ,itd. Ostala imovina je privatizirana…
  Kako su to mogli uraditi i ko je uradio ,kada postoji zakon o restituciji-povrat imovine pravim vlasnicima.
  No na ovom portalu postoji reportaža kako Vučič Aleksandar i Axel Dittman lopatama postavjalju kamet temeljac za novi poslovni pogon u Malom Bajmoku. Ta parcela je isto pripadao poljoprivrednom kombinatu a prije drugog svetskog rata je bila privatno vlasništvo….

 4. Pera kaže:

  To su sve “neprijatelji mira, slobode, demokratije” i ostalih laži. Drznici koji se druže, vesele, raduju, prkose zlu. Na Goli otok, u okove, u smrt. Cenzura je dokaz.

 5. Zoro kaže:

  Hajde popi jednu hajde,kad si trezan nema vajde…

 6. Inspektor.. kaže:

  @ Pera Spašava ih činjenica da je Goli otok u Hrvatskoj…Odahnuli su zlotvori ,ali šta ne znači da narod ne drži sličnog takvog žoliku u rukavu. Biće takva bežanija kad im dogori do nokata, da ni četkicu za zube neće sa sobom stići poneti…

 7. Kole kaže:

  Ljudi promašili ste temu.U pitanju je ponašanje u doba kad hara virus a ne privatizacija…opustite se..više ljubavi-manje sekiracije…treba ostati zdrav i normalan..svako dobro svima

 8. Manda kaže:

  @ Kole, Nisu svakom isprali mozak -mnogima je jasan taj kineski virus…

OSTAVITE KOMENTAR