Hard bass osvaja Suboticu!

Ne znaš šta je hard bass? Onda gledaj lafčino, vidiš ga :

Prozivka, naravno


Svako vreme ima svoj ples. Da ne idemo dalje od šezdesetih, kada je bio  Twist, sedamdesete su imale Disko, sa osamdesetim su stigli Brejkdens pa Lambada i tako dalje do današnjih dana kada nas je zahvatila manija Hard bass đuskanja.

Taj plesni stil se prvi pojavio u Holandiji, proširio se do Rusije pa nazad preko naše granice. Šta je toliko zarazno u tome ? Najpre, deluje kao jedno VELIKO zezanje. Pokreti nisu strogo definisani i stoga možete primeniti i neke komične figure ili što god vas čini srećnim u tom trenutku. Ono što je novo, to je da se ples izvodi na svim mogućim i nemogućim lokacijama. Tu je i faktor iznenađenja pa se nemojte začuditi da u prodavnici, autobusu ili na ulici, oko vas počne ludi Hard bass ples. Mnogi od vas neće odoleti da se spontano ne priključe.

Nastavnici! U nekim školama se spremaju Hard bass žurke iznenađenja! Nemojte da svirate kožnu frulu nego se priključite!

Pogledajte klip (obavezno) :

 KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  WTF ?  :mrgreen:

 2. Anonimni kaže:

  Biće sutra u lokalnoj skupćini hard basz!!

 3. danijel kaže:

  ovo je totalno cool scena 🙂

 4. jasso kaže:

  Svidja mi se ovo,kad omladina smisli nesto novo,kad to nikog ne vredja,nikog ne ometa,iako sam blizu 60 godina i ja cu se rado ukljuciti u to ako se zateknem na tom mestu gde krenu da plesu,ali mi smeta samo jedan mali detalj na ovom klipu,“Zasto skoro svi imaju neke maske preko lica“ pa nisu radili nista sto je protivzakonito.

 5. trn kaže:

  Nista novo od njih, to je ista ekipa koja unistava fasade po gradu, zato i ima maske!

 6. Lansky kaže:

  Trend sa maskama je došao u paketu sa celom tom modom. U ovom slučaju radi se o mnogo širim slojevima mladog sveta.

 7. Limun kaže:

  Dobra fora !
  Trebali su staviti grupu na FB da se moglo prijaviti ko hoće,mislim da bude više mase i tako to !

 8. blabla kaže:

  video

OSTAVITE KOMENTAR