Hartmanovo putovanje Suboticom

Subotičani koji su se u subotu popodne upustili u turističku turu koju vode Boris Tot i Jelena Stojsavljević, krenuli su na svojevrsno putovanje, ali kroz vreme, tačnije „Hartmanovo čudesno putovanje kroz vreme“.  Nakon prošlogodišnje kostimirane ture koja je pratila bračni par Hartman, priča se sada nastavlja sa njihovim sinom Josipom.

Priča ima poučni karakter, pa dok nas raskalašni Josip vraća na početak 20.veka, njegova dobra vila ga upoznaje sa budućnoćnošću koja ga čeka, i na taj način pokušava da ga promeni na bolje.

Sledeće Hartmanovo putovanje Boris i Jelena zakazuju za 10. april, a potom sledi još jedno, 24. aprila.

TV SuboticaKOMENTARI

  1. .... kaže:

    Zaista ne znam kome može smetati jedno ovakvo divno putovanje kroz vreme!!!Interesuje me kakvi su likovi oni koji stavljaju dislike na ovu priču?!

  2. amacak kaže:

    pa imaš ovde bar jednog negativnog lika (megille koji je full of shit) koji ostavlja isključivo negativne komentare i koji koristi na desetine imena, nije teško zamisliti par još takvih. zapljunuo je i ovde na komentarima po ovoo dvoje koji su se usudili da nešto rade ali je i to i moj odgovor izbrisano.

  3. ivan kaže:

    Pitanje je osnovno dali se zna ko je bio HARTMAN? Ona je bila zacetnica mesne industrije 29 novembar u Subotici a nalazio se pored SET.a Subotickog Elektricnog Tramvaja pored sadasnjeg sutransa na mestu gde je sada fudbalski teren .Bila je rejka i rigorozna gazda izrabljivala je ljude do besvesti ove podatke znam iz pricanja mojih iz familije koji su radili kod nje za vreme nemacke okupacije se gubi svaki trag i posle rata se nacionalizovalo kao i neki druga preduzeca.

OSTAVITE KOMENTAR