Het-trik Kristine Krstić

Na gostovanju u Budimpešti, u prijateljskoj utakmici protiv ekipe Ferencvaroša (Ferencvárosi Torna Club), fudbalerke Spartaka su prikazale dinamičnu i efikasnu igru sa mnoštvom brzih i preciznih pasova. Konačan rezultat od 0:7 (0:2) daje realnu sliku o odnosu snaga na terenu.

 

Po oceni šefa stručnog štaba sve fudbalerske su ispunile svoje zadatke, a po oceni vašeg izveštača posebno su se istakle Kristina Krstić, novajlija u jatu “golubica” i Spartakova “Ronaldinja” Jelena Čanković.

 

Golove su postigle: Kristina Krstić (30, 34 i 48 minut), Jelena Čanković (63 i 70 minut), Marija Radojičić (85) i Nevena Damjanović (89 minut).

 

Za ŽFK Spartak su nastupile: Ljiljana Gardijan, Marija Ilić, Tijana Krstić, Stefana Daničić (Nikoleta Nikolić), Violeta Slović, Jelena Marenić (Nevena Damjanović), Aleksandra Savanović, Željka Radanović (Marija Čubrilo), Kristina Krstić (Duška Živković), Jelena Čanković i Marija Radojičić.

 

Nastavak takmičenja u fudbalu za žene predviđen je za 16. i 17. mart, ali u ovom momentu početak prvenstva je pod velikim znakom pitanja. Klubovi prve ženske lige su odbili da nastave takmičenje sve dok nadležni organi FSS ne utvrde punu istinu o slučaju (ne)propisne registracije kluba i igračica LASK Crvene zvezde.

 

 



KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR