Hladna plastika za pešačke prelaze

Direkcija za izgradnju grada obavila je radove na horizontalnom obeležavanju pešačkih prelaza u zoni kružnih tokova u gradu. “Zebre” su urađene hladnom plastikom na sledećim kružnim tokovima: Aleja M.Tita, Štrosmajerova, Braće Radića, Blaška Rajića, Bajnatska i Partizanskih baza.

Savremena tehnologija – aglomerat postupak (debeloslojna plastika) postavlja se na raskrsnicama sa velikim frekvencijama sabraćaja zbog izbegavanja čestog farbanja klasičnim farbama za puteve.

pesackiKOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  Sta reci nego super.

  A jel sad materijal za ove nove prelaze izlazi isto iz onog malog TAM kamiona Somborskih registracija koji je u zadnjih 30 godina kumovao svakom farbanju pesackih prelaza (i poreskih obveznika Subotice), ili je kamion promenjen ali u tem Somboru stvarno svega na volju.

  Isto se nadam da su prelazi radjeni po novijoj lepak tehnologiji, jer se stara na zapadu pokazala gorom nego farbanje pesackih prelaza, posto se taj nanos plasticnih granula krunio i kada bajs zakoci preko njega.

 2. Megatron kaže:

  Posle sto godina se najzad setili da pesacke prelaze obelezavaju necim normalnim umesto vodenim bojama. Huraa

 3. Ja kaže:

  A šta ćemo s oznakama na putevima? Ovo sada je katastrofa! Osim Segedinskog puta, sve ostalo nije urađeno, ili je ofarbano u blizini raskrsnica. Gde su vam NAŠE pare, direkcijo?

 4. Rumpel kaže:

  Čekam da padne prvi sneg i da posle tog snega preko ovih plastificiranih zebri pređe onaj što ima onu kašiku napred i što gura sneg.
  Tek tada ću reći da li je vredelo prskati asfalt ili ne.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 87 = 90

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: