Hoće li Palić imati Adrenalin park

U toku je javna rasprava o novoj verziji Master plana Palić koji će u narednom periodu biti najvažniji dokument u oblasti razvoja turizma. Najveća novina je izmeštanje golf terena koji su prvobitno bili predvidjeni na više od 100 hektara površine koja se nalazila na zapadnoj obali iza riblovaca. Ovi tereni su sada predvidjeni na prostoru zapadnije prema gradu, u ravni bišeg Metroa.

Lokacija SPA i velnes centra nije menjana i izgradnja ovih sadržaja sa hotelima je predvidjena izmedju dva jezera, kod bivše meteorološke stanice. Na Muškom štrandu je planirana izgradnja manjeg akva parka, počelo je i preuredjenje vikend naselja, a iza njega u planu je podizanje takozavnaog „adrenalin parka“ za ekstremne vodene sportove.

1 maj palic 2015_24KOMENTARI

 1. emanuel kaže:

  a gde je “ U TOKU “ javna rasprava?

 2. Alisa u Zemlji čuda kaže:

  Nije li godinama turistički kompleks svojevrsni Adrenalinski park, s obzirom na odnos nadležnih prema opštem zajedničkom dobru. Ili je u pitanju „planski“ nemar i javašluk kako bi urnisano okruženje bilo prodato za tepsiju ribe?

 3. safet kaže:

  adrenalin park pa dali stevi normsalni??? jedva doceka smo da se zavrsi onaj fest gde se skupljaju da ne kazem narkici jos nam hfali adrenalin sta je to uopste tokom cee godine zurke ili… ljudi cese masovno iseliti ako bude buke na palicu ovo postaje ne izdrzljivo

 4. STeve kaže:

  Pokosite travu na terenima.

 5. bane kaže:

  Safete, molim te, pazi na gramatiku, uostalom, svima nama fali (a ne hvali) adrenalin da sve ovo izdržimo…

OSTAVITE KOMENTAR

7 + = 14

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: