Hokejaši Spartaka na rolerima – treći u Srbiji

HK Spartak je veoma ponosan na ostvaren rezultat i plasman na 3.mesto u Državnom prvenstvu, u konkurenciji 6 ekipa, koje sve imaju bolje uslove za održavanje specifičnih treninga za hokej na rolerima (podloga za inline). Posle punom uspona i padova, ova ekipa je pokazala svoj kvalitet i dokazala da može ravnopravno da se bori i da igra sa svim klubovima u zemlji. HK Spartak je ispoštovao sve svoje obaveze, učestvovao na svim turnirima i na kraju osvojio zasluženo i realno 3.mesto.

HK_SPARTAK_SENIORI_INLINE_2016

Pored ovoga, HK Spartak je iz svojih redova izbacio 4 reprezentativca (Brestovac Uroš, Večić Vladimir, Zwick Andrej i Kolarić Aleksandar) koji su sa najboljom državnom selekcijom učestvovali na Kvalifikacijama za Svetso prvenstvo, koje su održane u Austriji, u junu 2016.godine, gde je osvojeno 5. mesto u konkurenciji 8 reprezentacija.

Za HK Spartak, selekcija inline hokej, u sezoni 2016 su nastupili: Vidaković Igor, Velašević Miloš, Večić Vladimir, Brestovac Uroš, Kolarić Aleksandar, Zwick Andrej, Kojić Miloš, Pejović Nemanja, Subotić Srđan, Fazekaš Tibor, Fazekaš Đorđe, Popović Darko, Šandor Žolt, Dakić Srđan, Katančić Denis, Lošonci Adam, Tancoš Tamaš, Tancoš Gabor, Šljapić Igor i Futo Damir. Trener: Brestovac Uroš

Aktivnosti HK Spartak se od 01/09 polako preusmeravaju na svoju “originalnu” površinu, kreće se sa treninzima na ledu (u susednoj Mađarskoj), a selekcije U8 i U10 će svoj prvi nastup na velikom turniru otvaranja sezonu u Mađarskoj imati već za dva vikenda, 24 i 25.09. u Budimpešti. Ostale selekcije HK Spartak-a kreću sa svojim nastupima u oktobru i novembru, a svi u klubu se najiskrenije nadaju da će i ledena površina na Gradskom klizalištu u Subotici ove godine biti postavljena što pre, makar polovinom novembra.

 

RTV Yu ecoKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR