Hokejaši Spartaki nisu otputovali u Beograd

Prvi meč finala plej ofa lige Srbije u hokeju na ledu nije odigran jer se ekipa subotičkog Spartaka nije pojavila na ledu beogradskog 'Pionira'.

Subotičani su najavili da neće igrati finalnu seriju jer smatraju da je pobeda u Kupu Srbije, takmičenju u kojem su učestvovali Spartak, Vojvodina i Crvena zvezda, dovoljna da postanu prvaci države. Upravni odbor Saveza hokeja na ledu Srbije usvojio je kalendar prema kojem je u finalu prvenstva trebalo da se sastanu pobednik Kupa Srbije, Spartak i beogradski Partizan. Ekipa Partizana pojavila se u subotu u 17.30 na terenu lederne dvorane Pionir.

U utakmici prvenstva Srbije, u kojoj je trebalo da se sastanu HK Partizan i HK Spartak, u zakazano vreme pojavili su se igrači Partizana i sudije, ali n i igrači Spartaka iz Subotice.

Odluka o ishodu utakmice biće naknadno doneta.

Izvor: B92KOMENTARI

 1. LepaKata kaže:

  Prvo, moram da čestitam Spartaku na pobedi nad Vojvodinom i Zvezdom. Međutim postoje propozicije takmičenja i pravilnik i to mora da se poštuje. Dobili su dve jake ekipe i sad misle da su popili svu pamet sveta i da oni mogu sami sebe da proglašavaju prvakom države. Stvarno nema smisla da na ovaj način brukaju sebe a i ostale Subotičane!!! :no:

  Na nekim od prethodnih postova postavljena je slika sistema takmičenja:

  Slika

 2. Duqi kaže:

  Evo i novije slike. Partizan je znaci dobio ovu utakmicu sluzbenim rezultatom. Nadam se da ce se opametiti na vreme i odigrati preostale utakmice, kako ne bi, nadam se, trpeli jos i neke sankcije.

  Slika

  Detaljnije:

  Slika

OSTAVITE KOMENTAR

3 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: