Hokejaši vode u Balkanskoj ligi

Hokejaši Spartaka ostvarili su nove pobede u okviru balkanske hokejaške lige. U prvom kolu drugog turnira, koji se igra u sarajevskoj Zetri, Subotičani su ostvarili i četvrtu uzastopnu pobedu. Ovog puta palice pred Subotičanima položili su domaći Vukovi. Konačan rezultat 6:3 za Spartak.

Subotički hokejaši  savladali su i skopski Metalurg rezultatom 8:2. Najefikasniji u redovima Subotičana bio je Kanađanin Maks Le Sir sa četiri pogotka. Po jedan gol dali su Peter Alen, Dominik Plavšić, Uroš Brestovac i Uglješa Dulić. Plavi nakon pet odigranih kola zauzimaju prvo mesto na tabeli s maksimalnim učinkom. U poslednjem kolu drugog turnira balkanske lige, Spartak se sastaje sa Slavijom iz Sofije.

hokej 2

Ekipa Spartaka igra svoje utakmice u sklopu Balkan lige protiv timova iz Skopja, Sofije i Sarajeva.

hokej 1

 

hokej 3

RTV Yu ecoKOMENTARI

  1. stormwatch kaže:

    Subotica Hokejaski grad!

    NAPRED!!!!

  2. adkersu kaže:

    Henenhara, henenho, heja heja Spartak! Tako smo krajem sedamdesetih i sredinom osamdesetih godina prošlog veka, često nas i tri hiljade (sic!) navijali na hokejaškim utakmicama Spartaka. A odakle je to poteklo? E, to je za jednu dužu i lepu priču. Lansky, evo prilike za još jednu lepu priču za rubriku iz istorije grada. U želji i nadi da ću da doživim pokrivanje klizališta, svim ljubiteljima hokeja želim lepo subotnje popodne.

OSTAVITE KOMENTAR

20 + = 29

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: