Horgoš: Porodica iz Albanije švercovala 39 kg heroina

Policija je na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom zaplenila više od 39 kilograma heroina i uhapsila tri albanska državljanina u čijem automobilu je ta droga nađena, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

droga1

Droga je nađena u podu automobila

Iz Uprave carina ranije je navedeno da je prilikom redovne kontrole na izlazu iz zemlje u zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom putnicima koji nemaju ništa za carinjenje, u ponedeljak zaustavljen automobil “nisan”“ albanskih registarskih oznaka, kojim je troje albanskih državljana putovalo iz Albanije ka Mađarskoj. Radi se najverovatnije o porodici. Automobil je izdvojen za detaljnu kontrolu, pa je najpre u podu ispod patosnice ispred suvozačkog sedišta primećena metalna ploča koja nije fabrička.

droga2

Kada je skinuto suvozačko sedište i otvorena pomenuta naknadno umetnuta ploča, u šupljini poda vozila je uočeno pet paketa obmotanih žutom lepljivom trakom, koji su oblikom i načinom pakovanja ukazivali na to da se radi o nekom narkotiku i jedan paket bele boje takođe sumnjivog sadržaja. Između paketa su se protezali žica i kanap, čija namena u prvom trenutku nije bila poznata.

droga 3

Iz bezbednosnih razloga dalja kontrola bila je obustavljena do dolaska kontra-diverzione ekipe MUP-a, dok je policija obezbedila lice mesta.

Policija je saopštila da je albanskim državljanima S. C, B. C. i I. C. odredjeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da su krijumčarili narkotike.

droga4

Beta

 KOMENTARI

  1. ivan kaže:

    Ovo vec mozda jeste vest a ne ono sa polovnom zubarskom stolicom.
    A i ti albanci , pa znaju kakve sve stereotipe (zasluzene i nezasluzene) imamo prema njima i da je velika verovatnoca da ce njihov auto da prevrnu naopacake.

  2. u inat svima kaže:

    .@..ivan ……Stereotipi prema shiptarima…. ne postoje zapravo …. To su samo CINJENICE oblikovane u stereotipe!!!(lakse se razume…valjda)..ps( navedite mi molim vas nezasluzene)???

OSTAVITE KOMENTAR