Humanitarni III Goodwill teniski turnir na Paliću

Uvek vođeni dobrom voljom i željom da pruže doprinos unapređenju lokalne zajednice i javnog zdravlja našeg društva, Goodwill Pharma sa ponosom organizuje treći po redu teniski turnir humanitarnog karaktera namenjen doktorima medicine, doktorima stomatologije i farmaceutima.

 

III Goodwill teniski turnir biće održan 18. i 19. maja na terenima Tenis kluba „Palić 1878“.

Deo prikupljenih sredstava namenjen je u humanitarne svrhe, te će pod pokroviteljstvom Rotary Kluba Subotica, ova sredstva biti dodeljena lokalnoj zdravstvenoj ustanovi koja bude imala najviše potrebe za tim.

 

Značajnu podršku u organizaciji ove manifestacije rado su pružili brojni Prijatelji turnira, među kojima su svakako najznačajniji Tenis Klub „Palić 1878“, Protec Mega Print – kao generalni sponzor vizuelnog identiteta, Kuća Zdravlja i Centar za lasersku hirurgiju oka Perfect Vision, Vinarija Tonković – kao zvanično vino turnira, Zlatibor voda – kao zvanična voda turnira, Megavat, Promo Office Novi Sad, Wienner Staditsche i mnogi drugi.

Učešće na turniru je potvrdilo preko 100 lekara iz cele Srbije. Pored toga, u organizaciju je uključeno i oko 50 volontera, a očekuje se i veliki broj posetilaca.KOMENTARI

 1. Cigan ludak kaže:

  Manite ovo,danas Zvezda uzima titulu!!!!

 2. Beli kaže:

  Bravo za sve ovo je manifestacija vredna pažnje. Što se tiče Zvezde , može se i to pogledati , zoološki vrt je blizu !!!!
   

 3. delija kaže:

  beli lokal patriota 🙂
  odakle si,iz sandora?:) 

OSTAVITE KOMENTAR