Humanitarni koncert "Jeleni Rajić s ljubavlju"

Večeras od 20h na Stadionu malih sportova održaće se humanitarni koncert "Jeleni Rajić s ljubavlju".

Jeleni Rajić, jednoj od najtrofejnijih subotičkih teniserki, dijagnostifikovana je vaskularna malformacija, odnosno izmenjen je krvni sud, unutar završetka kičmene moždine, pa je dovedeno u pitanje ne samo bavljenje tenisom, već i normalan život 22-godišnje Subotičanke. Ukoliko ne dođe do operacije, koju je moguće izvesti u klinici „Sent Janoš" u Budimpešti i koja košta osam hiljada evra, preti joj paraplegija i trajna vezanost za kolica.
Akciju prikupljanja pomoći za operaciju Jelene Rajić pokrenuo je UO Sportskog saveza Subotice, uz saglasnost Nemanje Simovića, člana Gradskog veća zaduženog za sport, i Modesta Dulića, pokrajinskog sekretara za sport. Svi oni koji žele da finansijski pomognu subotičkoj teniserki mogu to učiniti preko žiro računa Sportskog saveza Subotice 355-1032013-38, sa naznakom „Za Jelenu Rajić".

Na koncertu će nastupati: OKUD "Mladost", HKC "Bunjevačko kolo", MKC "Nepker", Subotički tamburaši, Slađana Stajić, Nebojša Vojvodić, What’s up, 3 ispod 0, Ljudi iz gradova, Svar, Retro party, Dušan Svilar, Kemal Monteno.

Cena ulaznice: 250 dinara

SlikaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

71 + = 73

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: