I dalje se traga za ubicama porodice Salma

Ako bi zaboravili 90-te godine, jedan od najsvirepijih zločina svakako je ubistvo porodice Salma u Horgošu. Šestočlana porodica je pobijena u mafijaškom stilu. Tri generacije su nestale, jer ubice nisu poštedele ni maloletnu decu. Ubistvo se dogodilo pre sedam godina i još uvek istražni organi nemaju glavnog osumnjičenog. U Policijskoj upravi u Kikindi kažu da je preko 100 lica ispitano i da imaju dokaze, tragove, ali ne dovoljno. Prioritet je razrešenje slučaja i ima nekih novih „momenata“ u istazi, rečeno nam je u policiji.

 

Pre sedam godina  24.januara 2005.godine u dve porodične kuće na Segedinskom putu 21, kraj starog međunarodnog puta E-75, nepoznata lica su masakrirali šestočlanu porodicu. Tela su pronađena nedelju dana kasnije.

 

U prizemnoj kući u kojoj su živeli, Jožef Salma (69) ubijen je s više uboda nožem, a njegova supruga Jolan (65) usmrćena je s više uboda nožem i presecanjem grkljana. U istom dvorištu u kući s potkrovljem njihov sin Nandor (40), snaja Neli (34) i njihovo dvoje dece David (13) i Beti (9) ubijeni su iz blizine po jednim metkom iz pištolja kalibra 7,65 milimetara.

 

Predmet je u nadležnosti Specijalnog tužilaštva za suzbijanje organizovanog kriminala u Beogradu. U policiji kažu da ima novih momenata u istrazi. Na slučaju su zajedno radile srpska i mađarska policija.

 

Istraga je u toku.

 

Isto tako je prošlo godinu dana i nekoliko meseci od svirepog ubistva maloletne Milice Barašin u Subotici. Policija i dalje traga za ubicom.KOMENTARI

 1. Iby P. kaže:

  To znamo da su izvrsioci teskih krivicnih dela na slobodi.

  Ostali su „neotkriveni“ i oni koji su na mrtvo pretukli stara lica u Subotici – i to je ubistvo, i o onima koji su pretuceni i ne govoreci i opljackali ih –  njih niko ne spominje!!

  Pitam se koja su krivicna dela otkrivena?!!

  Znaci kojekakvi lopovi  kokosaka i sitnni kriminalci se tu i tamo „upecaju“ a „velike ribe“ i nadalje slobodno plivaju najverovatnije Zakonom zasticene.

  Neko ocigledno ne vrsi svoj posao tako kako bi trebao!

 2. krass1 kaže:

  Nece ni biti nikada otkriveni, jer su verovatno bliski da li drzavnim, sudskim ili policijskim organima, svejedno.

 3. gost kaže:

  vi to o subotickoj policiji koja diluje drogu i upletena je u sve mafijaske rabote po gradu??? ne bave se oni sitnim kriminalom kao sto su ubistva…

OSTAVITE KOMENTAR