I Divac protiv Toleta

„Tole buldog“ kada nešto zagrize, to mu niko ne može uzeti. To Subotičani najbolje znaju. Sada mu na crtu izlazi i Vlade Divac. Da li će njegova nacionalna veličina biti dovoljna da izađe iz tog sukoba neuvaljan u blato ?
"Vlade Divac je partiota za velike pare. Ne samo on, već čitava ta družina oko njega, računajući i bivšeg selektora“, izjavio je Karadžić, reagujući na Divčeve reči da je "Tole bivši predsednik":
"To mi je rekao u oči na poluvremenu utakmice Partizan – Braga. Svašta još mi je pričao, ali ga dalje nisam slušao. Od nekih ljudi sam posle čuo i da me je vređao. E to je danas pravi Vlade Divac, a ne onaj koji sebe predstavlja herojem nacije. Takav je i naš bivši selektor Antić, samo što naš narod nije imao priliku da vidi njihovo pravo lice".
Slika
Vlade pojašnjava: "Rekao sam mu da je priča o reprezentaciji lepa, ali da je liga ruglo i da će on biti kriv, ako se stvari ne promene. Dodao sam i da ću biti prvi protiv njega, ukoliko se ne stane na put takvim pojavama".
"Verovatno mu je to ostalo u glavi. Inače, nisam uključen u tu priču o smenjivanju, ali kada budem deo toga, Karadžić će sigurno postati bivši"

Kao sporedna šteta, može se desiti da nekadašnji Spartakovac Dušan Maravić i Goran Milanović, kao predstavnici „kuće fudbala“ , budu povučeni iz Olimpijskog komiteta.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 79 = 82

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: