I drugi Spartakov „Novozelanđanin“ u Zvezdi?

Član fudbalskog kluba Spartak i zlatne generacije omladinaca sa Novog Zelanda Stefan Ilić biće pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

Napadač Spartaka iz Subotice, preseliće se narednih dana na „Marakanu“.

Pre Stefana Ilića već je istim smerom u tabor šampiona prešao levi bek Spartaka, takođe član „zlatnih orlića“,Stefan Milošević.

Ilićev ugovor sa Spartakom ističe za šest meseci te da je i Subotičanima u interesu da se rastanu već ovog leta.

Naravno i samom Iliću, koji je protekle sezone bio standardan u timu iz Subotice i na 28 utakmica postigao sedam golova pošto se raspucao kada ga je trener Andrej Černišov sa desnog krila prebacio u ulogu klasičnog napadača.

Konačna odluka biće poznata do 21. juna kada je poslednji rok za licenciranje igrača za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

STEFAN ILIC

Zvezda podržala Spartak i Bačku da igraju u dnevnom terminu

Rukovodstvo srpske kuće fudbala smatra da bi od ove sezone trebalo da se strogo primenjuje pravilo da svi klubovi koji se takmiče u Super ligi moraju da imaju reflektore.

Problem je što Spartak i Bačka do početka prvenstva, 23. jula, ne mogu da obezbede neophodnu rasvetu.

Zajednica Super lige predložila je klubovima da se izjasne po ovom pitanju, odnosno daju saglasnost da Spartak i Bačka 15 kola igraju na stadionu Vojvodine, a onda se vrate u Suboticu i Bačku Palanku.

Superligaši se, međutim, protive ovom predlogu. Polovina članova elitnog ranga na čelu sa Crvenom zvezdom izjasnila se da bi Bačkoj i Spartaku trebalo dozvoliti da igraju na svojim stadionima u dnevnom terminu od starta prvenstva, dok su drugi mišljenja da bi oba kluba morala da završe sezonu na terenu gde su je i počeli.

Konačnu odluku po ovom pitanju daće članovi Odbora za hitna pitanja na sastanku u ponedeljak – piše Sportski žurnal.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 46 = 47

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: