Igor Pejović – subotička škola

Novi direktor FK SPARTAK ZV je Igor Pejović, bivši fudbaler i fudbalski sudija. Rođen 1968. godine, pripadao je klasi Spartakovih klinaca koja je za prvi tim debitovala vrlo mlada, još polovinom osamdesetih (Kuntić, Jeftić, Dulić, Zvezdan Ćosić…). Kao član mlade reprezentacije, bio je deo generacije čuvenih "Čileanaca" 1987. godine. Za Spartak nastupa osamdesetih i devedesetih a prvu deceniju ovog veka, delio je fudbalsku pravdu na prvoligaškim utakmicama.

SlikaKOMENTARI

 1. Beli kaže:

  Da li se može povesti malo računa o tome ko upotrebljava Spartakovu značku? Ne može privatan klub ( udruženje građana) da koristi znamenje gradskog fudbalskog kluba koji momentalno ne postoji. Niti jedan sportski klub u porodici Spartak nije privatan. FK Spartak zlatibor voda koristi ime i gradski stadion nezakonito!!! Da li će neko da reaguje ili pokuša da objasni ovu anomaliju? Dobro bi bilo da to bude gospodin Simović koji čak hoće da im renovira stadion !?!

 2. Lansky kaže:

  Uskoro ćemo imati zakon o sportu, pa će ti odnosi biti jasniji.
  Imao sam nesreću da se sretnem sa, sad već bivšim direktorom kluba i uverio sam se da ta individua nije dostojna da čuva koze a ne da vodi jedan klub.
  Ipak, i u budućnosti ćemo imati finansijere ili čak vlasnike ali će Spartak biti naš jer i oni i mi smo prolazni a Spartak (ŽAK) je na tom mestu već 90 godina. Zakon neće dozvoliti da ga ugase.
  U Mančesteru je velika grupa navijača, nezadovljna finansijerima kluba, osnovala amaterski Manchester United i prati ga od početka, od najniže lige.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 53 = 55

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: