Igor Terzija nova zvezda nad subotičkim nebom!

Iako drugi, sasvim je sigurno da je Igor postao zvezda ne samo subotičkog već i srpskog neba!

 

Nako što je u sezoni 2007 pobedio u takmičenju Zvezde granda, Dušan Svilar je pokrenuo čitavu lavinu mladih pevača iz Subotice koji su krenuli put Beograda takmičeći se u raznim emisijama sličnog karaktera. Poslednji u nizu je Igor Terzija, momak koji je u takmičenju Prvi glas Srbije uspeo da dođe do samog finala takmičenja ali koji nije uspeo da stane na najviše postolje.

 

No to ne umanjuje njegov uspeh.

Svoje prve korake ka muzici napravio je u osnovnoj školi, gde je na časovima muzičkog pokazivao veliko interesovanje za pevanjem. Nakon završetka srednje Tehničke škole odlučuje da se priključi bendu koji su njegovi prijatelji osnovali kako bi se malo zabavili.

 

Zabava je prešla na nešto ozbiljniji nivo pa je bend u kom je Igor svirao klavijature i pevao prateće vokale gostovao po klubovima širom Vojvodine. Ubrzo je Igor odlučio da pokuša solo karijeru, s’ obzirom da je nailazio na pohvale za način interpretacije hitova sa repertoara koji je svakako širok.

 

Gostovao je na nekoliko manjih festivala gde kupi dobre kritike, a prvo veliko pojavljivanje imao je na „Budvanskom festivalu“ ’07 sa pesmom Tebe Bih. Nakon Budve, iste godine oprobava se i na Feras-u ’07 (festival radija S) sa pesmom“Ako se ljubav zove kao ti“ gde prolazi u finale i ostavlja odlične utiske na oganizatore i publiku u Beogradu u Sava Centru.

 KOMENTARI

 1. Milica kaže:

  bio je najbolji

 2. samira kaže:

  nijanse su u pitanju…svi su exstra

 3. jasso kaže:

  Sve pohvale za Igora, bio je dosta bolji od drugo dvoje finalista, ali zar ste vi ocekivali da na prvoj pa jos SRPSKOJ televiziji pobedi neko iz vojvodine, tesko da se tako nesto desi, pa da je imao i vise hiljada glasova vise od drugog.

 4. plavusha kaže:

  Bravo Igore …i ovo je uspeh …

 5. dasHHa kaže:

  Sve vreme do jucerasnjeg super finala na prvoj.rs je bila on line anketa u kojoj je Igor ubedljivo vodio,nazalost nisam napravio screen capture da prilozim sad tu ali su rezultati otprilike bili sledeci:

  1. Davor – 3500 glasova

  2. Nevena – 5300 glasova

  3. Igor – 7200 glasova

  …i dok me ispadanje Nevene i nije toliko iznenadilo s obzirom da je brdo glasova dolazilo iz centralne srbije i da nije bilo ne moguce da davor prestigne nevenu, ostao sam bez reci kad sam cuo da je davor pobedio Igora. Nekoliko dosta kvalitetnijih pevaca od Davora je ispalo jos ranije ali ocigledno narodnjacka srbija je povukla Davora do pobede.

 6. dasHHa kaže:

  … evo rezultata jos uvek on line

 7. dasHHa kaže:

  IT- suboticki Enrique Iglesias 🙂

 8. @suboticanka@ kaže:

  Bravo Igore, pobeda je i drugo mesto u ovakvoj konkurenciji. U finalu su svi bili dobri, nijanse su presudile…Glupo mi je komentarisati koja je tv, odakle ko dolazi kakve to veze ima…Normalan covek slusa dobru muziku bila ona srpska, bosanska, engleska…Takmicenje je bilo extra, ziri isto tako a Igore samo napred-mnoga su ti vrata, sada otvorena…:))

 9. sale-cux kaže:

  ..pobeda tog Jovanovića,drugorazrednog pevača, …to vam se zove..Srpska posla..

 10. IVAN kaže:

  nemas pojma

OSTAVITE KOMENTAR