Igračke za Kolevku

Na Facebook stranici “Izbor za naj malisane nedelje” organizovana je humanitarna akcija za decu iz Doma za nezbrinutu decu Kolevka. Mogu da učestvuju sve mame, tate, babe, dede i drugi zainteresovani koji bi želeli da obraduju ovu decu.

 

Svako od nas ima barem jednu igračku koju bi mogli pokloniti i time usrećiti decu. Neophodno je da fotografišete igračku i okačite na zid pomenute stranice i zatim igračku pošaljete na adresu Vrbaska 23, Subotica, na ime Daniela Marković. Urednik ove stranice, Daniela, će kad prikupi sve igračke odneti iste deci u Kolevku gde će se slikati sa  njima kako bi svi videli da su igračke odnete u prave ruke i kako bi svima pokazali koliko deci iz Doma to znači i koliko ih usrećuje.

 

Verujemo da ima puno humanih ljudi koji će odvojiti makar jednu igračkicu i pokloniti mališanima iz Kolevke koji će ovu akciji sigurno ceniti.

 

Neke od igračaka namenjenih KolevciKOMENTARI

 1. tetkica kaže:

  Samo napred! Pridružujem se:) i čestitam za ideju i utrošeni Danijelin trud. Nadam se da će se akcija nastaviti kad zatreba.

 2. Daniela kaže:

  hvala puno svaka podrska mi puno znaci volela bi da sakupimo sto vise jer necije malo nekome znaci jako puno, podrzite me u ovoj mojoj maloj akciji hvala puno

 3. Olja kaže:

  Postoji li mogucnost da se igracka donese direktno na adresu, posto je moja bas ogromna?! 🙂

 4. Daniela kaže:

  naravno da moze,!

OSTAVITE KOMENTAR