Inkomerc – Novi stanovi u lameli u Frankopanskoj ulici

Nakon zgrade izgrađene u Bore Stankovića 2005. godine i u Miloša Oblića 2008. godine, Inkomerc se poslednjih pet godina pozicionirao u Frankopanskoj ulici gde je izgradio četiri lamele na dva susedna placa. Poslednja, stilski potpuno identična ostalim, prati žuto-crvenu liniju karakterističnu za sve Inkomercove zgrade. 

In Komerc Frankopanska (2)

Uvučene u odnosu na susedne objekte, lamele prate planiranu regulacionu liniju u Frankopanskoj ulici sa jedne strane i ulice koja tek treba da bude formirana sa druge.

 

Sve lamele su građene od pune opeke sa "sendvič zidom" gde se kao izolator između dva zida koristi mineralna vuna debljine 5cm. Ugrađena PVC stolarija je šestokomorna sa dvoslojnim staklom dok je u objektu realizovan sistem za grejanje na gas. 

 

Raznolikost stanova u zgradi je velika. Od jednosobnih do trosobnih stanova od kojih je većina kupljena tokom izgradnje. To omogućuje različitu opremljenost i prilagođavanje željama kupca. Izbor parketa, pločica, kupatila i boja u prostorijama, omogućili su mnogima da već u startu tokom izgradnje kreiraju svoj stambeni prostor po svojoj želji.

In Komerc Frankopanska (20)

In Komerc Frankopanska (7)

In Komerc Frankopanska (5)

In Komerc Frankopanska (25)

 

I dok se stanari useljavaju, u Inkomercu uveliko pripremaju neophodnu dokumentaciju za naredni projekat na novoj lokaciji koja se nalazi u okolini Više tehničke škole. Po prvi put će Inkomerc graditi na potezu od centra do Prozivke.

 

Više slika stanova u Frankopanskoj ulici na ovom linkuKOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  Kuhinja na prvoj slici extra izgleda. Nadam se da ce kod Tehnicke Skole nici nova zgrada na onom placu koji je ociscen negde 2008-2009.

 2. djomla kaže:

  Storm, ako mislis na plac u Bele Gabrica, nije to taj. U pitanju je Marka Oreskovica.

 3. stormwatch kaže:

  Iskren da ti budem, ja sad vise i ne znam da se orijentisem gde je sta, ako je Bele Gabrica onaj plac u blizini auto Skole "Stop", onda sam ja na taj mislio. A secam se da je bio i neki prazan sa druge strane preko E-5 Puta i da je tamo trebala biti benzinska pumpa il sta vec.

 4. stormwatch kaže:

  Btw….Subotica je i 2014. osvezena na Google Maps i Earth…dodali su neki kvazi izometrijski pogled.

 5. Nasa Stvar kaže:

  Vise nece da grade u Frankopanskoj jer sledeca zgrada ulazi pola metra u dvoriste kuce kroz koju treba da prodje nova ulica. Grad ih naravno tera da oni kupe tu kucu i ako ce to biti kasnije gradsko zemljiste zbog ulice!

 6. Za nasu stvar kaže:

  Manji je problem ulica, njoj su vec dva puta menjali polozaj,  nego ce po logici grada faliti parking mesta i hteli bi svako koje fali da naplate 3500 evra, pa se pitas,  posto bi tamo trebali biti stanovi !  i gde su ta parking mesta koje placena toliko po komadu ?

 7. marCo kaže:

  Jos jednu ulicu /marka oreskovica/ ce unistiti, uska ulica krivudava a oni grade zgradurinu /!? mafija !

 8. steve kaže:

  Ulice su unistene i bez izgradnje zgrada, a svaki Investitor posteno placa taksu za koriscenje gradj. zemljista pa bi grad od tih para trebao da popravlja ulice  i oko tih objekata. 

OSTAVITE KOMENTAR