Intervju – Djordje David

U intervju-u za Grad Suboticu pitali smo Djordja Davida:

Slika

GradSubotica: Da li ste do sada boravili u Subotici I Kako vam se dopada?
Djordje David: Bogu hvala ovo mi nije prvi put da sam ovde,grad je prelep. Svirali smo prosle godine u februaru u Gradskoj kući ali u prepolovljenom sastavu, tako da će ovo biti prvi put da održimo koncert kao kompletan bend. Mogu ti reći da imam blagu tremu.

GradSubotica: Zemun? Tamo ste rodjeni…
Djordje David: Da, rodjen sam u Zemunu. Nekada je bio miran grad sa porodičnim kućama, medjutim mnogo se promenilo toga zadnjih godina. Sada je prenatrpan.

GradSubotica: Vaša glumačka strana? Da li ima nešto u planu?
Djordje David: Nema mesta tome, preokupiran sam bendom. Radimo zadnje četiri godine na albumu, a tu su i svirke jednostavno ne bih to mogao postići. Ponudjeno mi je da radimo spot u kome bih ja glumio ali sam odbio jer ne želim da spajam te dve stvari. Mi smo jedna celina, tako je najbolje.

GradSubotica: Da se primetiti mnogo tvrdji zvuk u novim pesama..
Djordje David: Da,da. Za to su zaslužni ovi sjajni momci(bend), jednostavno razvaljuju!

GradSubotica: Oseti se “Metal” zvuk!
Djordje David: Oni su mladja ekipa koja je odrasla slušajući “bog zna šta”(kroz smeh),I neverovatni su! Hvala bogu da smo se Tommy(gitarista) I ja sreli!

GradSubotica: Planovi za budućnost?
Djordje David: Radimo na ovome maksimalno, svirke i album. Tu je promocija albuma na kojem smo pesme uradili na engleskom jeziku, ciljamo da se predstavimo i široj publici! Do sada smo svirali pod imenom Djordje David & Gang, a od sada nastupamo pod imenom Dead Saw!

GradSubotica: Šta bi poručili vašim fanovima pred koncert u Subotici?
Djordje David: Da dodju! Očekuje ih dobra svirka!

GradSubotica: A obožavateljkama?
Djordje David: Da im zahvalim što postoje! Da nema njih ne bi ni nas bilo.
Vidimo se na svirci! “

Koncert će biti održan 18.09.2010. u Caffe Sax-u sa početkom u 20h.

Predgrupa je bend iz Zrenjanina "Šišarke"

Šišarke su bend iz Zrenjanina koji postoji od 2003. godine i u poslednjih nekoliko meseci završavaju svoj prvi album koji bi mogao da se nađe u prodaji sredinom sledece godine. Ovi momci su puni entuzijazma I želje da u Srbiji promene nešto, pogotovo kada je muzika u pitanju. Bend svira alternativni rok sa primesama nu metal zvuka koji su pridobili slušajući bendove poput Black Sabbath-a, ACDC-a pa sve do Linkin Parka-a i Limp Bizkit-a. Njihov zvuk karakterišu jaki gitarski rifovi pomešani sa elektronskim ritmovima, klavijaturama, raznim semplovima I tekstovima koji opisuju današnje stanje mladih ljudi i ljubavi koje uvek nedostaje. Bend isključivo svira autorske pesme.

Očekuje nas sjajna svirka,mnogo energije i dobar provod!!
Subotičani vidimo se 18og u Sax-u!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: