Intezivna izgradnja na subotičkim gradilištima

Na gradilištima stambenih i stambeno-poslovnih zgrada širom Subotice je veoma aktivno. Intenzitet izgradnje se ne menja već godinama a svi su izgledi da će se  zadržati i iduće godine.

DG company ulazi u završnu fazu izgradnje svog objekta na Prozivci. Stepen izgrađenosti je skoro 80%, dok je plan da se ceo objekat završi do kraja godine što će biti svojevrstan rekord jer će biti izgrađen za svega 10 meseci. DG comapny već uveliko priprema svoj novi plac u centru grada.

Tok izgradnje: link

dg2

DG

Na uglu Matije Gupca i Kumičićeve, SuProspect je počeo sa montažom strukturalne fasade na čeonom delu zgrade gde je po planu ona i predviđena. Fasada je sa dvorišne strane uveliko zvršena a intenzivno se radi i u unutrašnjosti.

Po aktuelnom planu, ovaj i susedni objekti su znatno uvučeni u odnosu na postojeću regulacionu liniju. Takođe planom se ne predviđa izgradnja bilo kakvih parking mesta prema ulici, što stvara velike probleme u funkcionisanju saobraćaja u ulici Matije Gupca. Kako bi rešio problem, investitor je kupio dva placa sa dvorišne strane sa ciljem da izgradi parking mesta.

SuProspect

Profit

SuProspect

U Ivana Broza, Cenzar gradi svoju prvu lamelu.  Izledom i visinom će biti veoma slična već izgrađenim lamelama u Prvomajskoj ulici na kojima se ističu staklene vertikale iznad ulaza koje služe kao svetlarnik u hodniku.

Faznu izgradnju ovog objekta možete pratiti na njihovoj prezentaciji: link

Cenzar-Ivana-Broza

Cenzar2

Na Radijalcu DunavCoop intenzivno gradi svoj novi višespratni stambeni objekat. U toku je zidanje i cilj je da se u narednih mesec dana stavi pod krov.

DunavCoop

DunavCoop

DunavCoopKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

89 + = 99

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: